Nyheder13. februar 2012

Pernille og Sharin: I sexede outfits

'X Factor'-dommeren og 'Voice'-coachen har dyriske lyster
Af af
Der er gemt to dyriske kvinder bag de polerede ydre hos Pernille Rosendahl og Sharin Foo
Der er gemt to dyriske kvinder bag de polerede ydre hos Pernille Rosendahl og Sharin Foo
 Foto: All Over

Den ene er blond og den anden brunette. De sidder i hver deres tv-show. Og så er de rigtig gode veninder i den virkelige verden.

Og det har' Voice'-coachen Sharin Foo og 'X Factor'-dommeren Pernille Rosendahl faktisk været i rigtig mange år. Endda på en meget vild måde.

- Vi kender hinanden fra en 12-15 år tilbage. Desværre har jeg ikke set Pernille i rigtig lang tid, men det håber jeg snart at komme til, fortalte Sharin seoghør.dk ved lørdagens show.

Pernilles instruktør-søster Christina Rosendahl og Sharin Foo havde i slutningen af 90'erne et husorkester med navnet Vamp Camp, og det bragte dem alle 3 sammen.

Læs også: Voice-Sharin: Jeg har taget for mange stoffer

- Vi havde alle 3 sådan en periode, hvor vi så hinanden rigtig rigtig meget. Vi har også optrådt sammen. Faktisk var det med Vamp Camp, at Sune (Wagner fra 'Raveonettes', red.) første gang så mig spille bas, forklarede Foo.

Under selv samme koncert viste Sharin og Pernille også deres vilde sider frem.

Læs også:
Se Voice-Sharin uden makeup

- Vi havde syet vores egne kostumer, som var i dyretema. Jeg kan huske, at jeg havde sådan en slangeskindskjole på, og Pernille var iført sådan en lækker lille zebrastribet ting, grinede 'Voice'-coachen.

- Der findes billeder. Heldigvis tror jeg, at de ligger for langt væk i gemmerne.Sponsoreret indhold