Nyheder20. februar 2013

Pernille Nygaard: Tumult og skilsmisse

Efter en heftig hotelweekend i København er realitybaben atter single
Af af
Pernille Nygaard fra "Divaer i junglen" føler sig svigtet af alle.
Pernille Nygaard fra "Divaer i junglen" føler sig svigtet af alle.
 Foto: Thomas S. Laursen



Hun strålede af kærlighed og fortalte lykkeligt om sin store forelskelse i tatobrødet Thomas Andersen, men forholdet var bestemt ikke uden gnidninger.

Og nu er realitysilden Pernille Nygaard igen single efter en dramatisk og tumultagtig weekend på Hotel Imperial i København.

Pernille Nygaard: Se hendes kærlighedstatovering

Ifølge SE og HØRs kilde skulle det have været en hyggeweekend, mens Pernille alligevel var i hovedstaden for at snakke nye TV-programmer, men i stedet blev parret alvorligt uvenner.

Pernille lukkede kæresten ude fra værelset og hans voldsomme bankeri endte med, at hotellets personale dukkede op for at stoppe den pinlige optræden fra det unge par.

Der blev sågar talt om at tilkalde politiet, men Thomas forsvandt og nu sidder Pernille igen hjemme i det nordjyske som singlesild.

Den veltrimmede babe vil ikke kommentere på bruddet, men af hendes Facebook fremgår det tydeligt, at hun ikke længere er i et forhold.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d882cba3225e47299f4cbd1ee6e3f716.jpg


Thomas har ikke længere grund til at slikke sig om munden. "Paradise"- og "Divaer"-baben Pernille Nygaard gør ham nemlig ikke selskab i dobbeltsengen mere (Foto: Privat)

Pernille Nygaard: Fniser under sex


Sponsoreret indhold