Pernille Nygaard: Tumult og skilsmisse

Pernille Nygaard fra \

Pernille Nygaard fra "Divaer i junglen" føler sig svigtet af alle.

Foto: Thomas S. LaursenHun strålede af kærlighed og fortalte lykkeligt om sin store forelskelse i tatobrødet Thomas Andersen, men forholdet var bestemt ikke uden gnidninger.

Og nu er realitysilden Pernille Nygaard igen single efter en dramatisk og tumultagtig weekend på Hotel Imperial i København.

Pernille Nygaard: Se hendes kærlighedstatovering

Ifølge SE og HØRs kilde skulle det have været en hyggeweekend, mens Pernille alligevel var i hovedstaden for at snakke nye TV-programmer, men i stedet blev parret alvorligt uvenner.

Pernille lukkede kæresten ude fra værelset og hans voldsomme bankeri endte med, at hotellets personale dukkede op for at stoppe den pinlige optræden fra det unge par.

Der blev sågar talt om at tilkalde politiet, men Thomas forsvandt og nu sidder Pernille igen hjemme i det nordjyske som singlesild.

Den veltrimmede babe vil ikke kommentere på bruddet, men af hendes Facebook fremgår det tydeligt, at hun ikke længere er i et forhold.


Thomas har ikke længere grund til at slikke sig om munden. "Paradise"- og "Divaer"-baben Pernille Nygaard gør ham nemlig ikke selskab i dobbeltsengen mere (Foto: Privat)

Pernille Nygaard: Fniser under sex


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close