Nyheder3. november 2012

Pernille Aalund: Hed affære med gift mand

Bladdronningen fortæller ærligt om utroskab
Pernille Aalund havde for år tilbage en affære med en gift mand.
Pernille Aalund havde for år tilbage en affære med en gift mand.
 Foto: All OverJa tak, jeg vil gerne ha' sex med dig. Men jeg skal lige spørge min kone først.

Sådan lød beskeden til Pernille Aalund, da hun spurgte en lækker, gift mand, om de skulle hoppe i kanen sammen.

Hvem vil du helst ha' en affære med?

Pernille Aalund fortæller åbent om affæren i et nyt blogindlæg på Oestrogen.dk, hvor Allers smækre og dynamiske innovationsdirektør ikke lægger skjul på, at hun har sin helt egen holdning til utroskab. Om affæren med den gifte mand - som fandt sted for år tilbage - røber Pernille Aalund, at han egentlig var dyb modstander af sidespring.

Pernille Aalund alene igen

- Men efter 30 års ægteskab var hans kone og ham kommet til den forståelse, at det meste VAR prøvet og lidt inspiration udefra (for begges vedkommende) kun var en fordel, skriver Pernille Aalund.

- Han fremlagde mit forslag til sin kone, hun følte det var o.k., og dermed blev det indledningen til en dejlig affære. Hun havde i øvrigt intet at frygte. Han blev afleveret tilbage, var kun til låns, han var hendes "ejendom" og det hele skete i fuld overensstemmelse med de regler, de to havde med hinanden.

Bubber var konen utro

At elskerens kone var så large, kan nok undre de fleste. Men Pernille Aalund opfordrer til, at man ikke fordømmer af den grund. Ifølge hende er sidespring en individuel sag. Selv er hun nået dertil, at hun nu har accepteret, at man aldrig kan eje en anden person 100 procent.

- Jeg har prøvet at sætte en kæreste "fri", fordi han blev forelsket i en anden, og tage ham tilbage tre måneder senere, da det var overstået - UDEN det ødelagde noget for os efterfølgende. Jeg har arbejdet med rummeligheden for at skabe rum til kærligheden, skriver hun.

Læs hele Pernille Aalunds klumme her


Sponsoreret indhold