Nyheder7. december 2017

Arvegodset er stjålet: Pernille Aalund har haft indbrud

Den tidligere topdirektør og talkshow-vært Pernille Aamund havde i tirsdags indbrud i sit hus. Tyvene forsvandt blandt andet med to ringe og tre armbånd, hvis værdi i kroner og øre Pernille Aamund ikke kan vurdere, men smykkerne har stor betydning for familien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pernille_aalund.jpg
 (Foto: All Over)

Tirsdag aften kom tidligere topdirektør i Aller og talkshow-vært Pernille Pernille Aamund hjem til et kedeligt og trist syn: Hendes hjem var endevendt, og alt var kaos.

Ubudne tyveknægte havde tidligere på aftenen gennemrodet hende og mandens hjem, mens at de havde holdt familiens hund – en svensk gårdhund ved navn Tulle – i stak med et kødben.

Med sig havde tyvene taget flere ejendele, hvis værdi i kroner og ører Pernille Aamund ikke kan vurdere. Men tingene – to ringe og tre armbånd – havde en uvurderlig affektionsværdi, og det var meningen, at arvesmykkerne skulle have været givet til børnene.

- De har taget noget af det eneste, vi tillægger værdi. Det er ting, jeg har haft, som mine børn skulle have. Jeg får helt tårer i stemmen bare af at snakke om det. Det er næsten ikke til at bære, fortæller Pernille Aalund til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Jeg synes, det er så skammeligt. Det er tydeligt, når jeg læser de andres historier og reflektioner, at pengene er ligegyldige. Det er slet slet ikke det. Det er, at der er nogen, der er gået med noget, der er så tæt på ens hjerte, siger Pernille Aamund til Ekstra Bladet.

Tyvene flygtede formentlig på knallert omkring klokken 20.30 tirsdag aften – naboer har hvert fald set nogle på knallert flygte ud af familiens indkørsel.

Nu håber Pernille Aamund, at der sker et mirakel, og at hun får sine smykker tilbage. Hun har blandt andet delt et billede på Facebook af de uvurderlige smykker.

Til billedet, som viser to af de armbånd, der er stjålet, skriver hun:

- Vi 'afmaterialiserede' vores liv for snart 2 år siden. Så her er ikke meget af værdi at hente ud fra et økonomisk synspunkt, lige bortset fra den vigtigste værdi af alle ... nemlig de små gaver fra dem vi har elsket. Som vielsesringen fra min farmor, der skulle have været gået videre til min datter og et armbånd med 'charms' som jeg så tydeligt selv husker fra min egen barndom... alle de små vedhæng. En tromme, en hat, en hestesko... Det er en stor sorg at miste disse gaver. Et lille stykke historie der går tabt.

Jeg har en tro på at alt vender tilbage. På alle måder... og derfor poster jeg her et billede af nogle af de smykker der blev taget. Måske de lander i kærlige hænder... og derfor igen kan være en del af vores slægt.

Sponsoreret indhold