Nyheder26. december 2013

Pernilla August om anmelderne: De kan skrive hvad de vil

Instruktøren af Arvingerne, Pernilla August er klar til at tage imod..
https://imgix.seoghoer.dk/media/4c271393c353453e94dce4058a9eaab5.jpg
 Foto: All OverNår DRs nye dramaserie Arvingerne får premiere den 1. januar, så skal danskerne til at lære kunstneren Veronika Ågård, der bliver spillet af Kirsten Olesen, og hendes fire børn at kende.

Ud over Kirsten Olesen, har Arvingerne blandt andet Trine Dyrholm, Jesper Christensen, Lene Maria Christensen, Kirsten Lehfeldt og Carsten Bjørnlund på rollelisten, ligesom det er skuespiller og instruktør Pernilla August, der har instrueret serien.


På søndag.dk fortæller Pernilla August, hvorfor hun endte med at sige ja til at instruere Arvingerne

I 10 afsnit kan danskerne følge fire børn, der arver kunstneren Veronika Grønnegårds gods og ejendele. De fire børn er spredt fra alle vinde, indtil Veronikas død, og de får besked om arven. De fire søskende mødes for først gange ved bodelingen, og de bliver hurtigt hvirvlet ind i hinandens hemmeligheder og løgne.

Sonja Oppenhagen fortæller på søndag.dk, hvorfor hun forlad sin mand Klaus Pagh


Solgt til fire lande

Og allerede nu har udlandet vist interesse for DRs nye dramaserie. Arvingerne er allerede solgt til flere lande. Det blev den allerede, før nogen havde set noget som helst af serien.

Nu venter anmeldernes dom snart. SØNDAG har spurgt instruktør Pernilla August om hun er nervøs.

- Lige når du spørger, kommer jeg til at tænke på Ingmar (Bergman, red). Han sagde altid til os, når vi stod over for en premiere: De må skrive, hvad de vil, om mig og forestillingen. Men de skal ikke bryde sig om at skrive dårligt om jer. Og jeg har det på præcis samme måde nu, siger hun og tilføjer:

- De kan skrive, hvad de vil, men de skal ikke genere mine spillere, siger Pernilla August.


Direkte tv eller radio kan være lig med bommerter. På søndag.dk afslører radioværten sin største bommert - der fandt sted, da hun på direkte radio skulle kommentere prins Joachim og prinsesse Maries bryllup

Sponsoreret indhold