Nyheder27. maj 2022

Pensionist mister hukommelsen efter sex

En pensionist er endt på hospitalet med hukommelsestab, efter han dyrkede eftermiddagssex med sin hustru
En pensionist endte på hospitalet med hukommelsestab, efter han dyrkede eftermiddagssex med sin hustru. Der er ikke tale om personerne på dette foto.
En pensionist endte på hospitalet med hukommelsestab, efter han dyrkede eftermiddagssex med sin hustru. Der er ikke tale om personerne på dette foto.
 (Foto: MEGA)

”Sex er godt. Sex er sundt”, sagde Søren Brostrøm engang.

Og sex er da også godt, og sex er bestemt også sundt.

Men for denne pensionist havde hyggen alligevel noget af en bivirkning. En 66-årig mand endte således med hukommelsestab, efter han dyrkede eftermiddagssex med sin hustru.

Det skriver Mirror.

Der gik 10 minutter, fra den 66-årige havde dyrket sex, til symptomerne begyndte at vise sig.

Nu er hans sag beskrevet i et britisk lægetidsskrift.

- Manden kiggede på sin telefon og blev forfærdet over, at han ikke kunne huske sin bryllupsdag dagen forinden, står der blandt andet i tidsskriftet.

- Han havde dog fejret sin bryllupsdag med hustru og venner dagen forinden.

- Hans autobiologiske hukommelse var intakt, men han havde ingen erindring om morgenen eller fejringen dagen forinden. Manden spurgte gentagne gange sin hustru og datter om episoder, der var sket om morgenen og aftenen, står der i lægetidsskriftet.

Pensionisten blev herefter indlagt, hvor lægerne konkluderede, at han led af såkaldt transistorisk global amnesi; en tilstand med pludseligt hukommelsestab uden at man kan påvise en årsag hos den pågældende.

Selv om tilstanden er ubehagelig, er den heldigvis ufarlig, og hukommelsen vender oftest tilbage indenfor 24 timer.

Sponsoreret indhold