Nyheder10. december 2012

Pelle Hvenegaards kone: Vilde tatoo-planer

Charlotte Gullacksen vil have ulovlig tusch
Af af
Charlotte Gullacksen elsker sin Pelle Hvenegaard så højt, at hun gerne lader sig tatovere for ham
Charlotte Gullacksen elsker sin Pelle Hvenegaard så højt, at hun gerne lader sig tatovere for ham
 Foto: Thomas LaursenDer kom ikke en stor diamant, guld eller sølv på Charlotte Gullacksen og Pelle Hvenegaards fingre, da de blev gift tidligere på året. I stedet placerede parret et stykke rød tråd på hiandens ringfingre.

Nu har Caroline desværre mistet sin snor, og det gør pludselig vielsesring-projektet meget mere presserende.

- Vi skal have købt nogle rigtige ringe på et tidspunkt - det kunne godt været et nytårsforsæt. Vi skal have en, som Caroline ikke bare smider væk, grinede Pelle Hvenegaard, da seoghør.dk mødte ham og konen til "TV2 012: De største øjeblikke" i Operaen lørdag aften.

Pelle Hvenegaard: Hemmeligt gift

- Det skal så lige siges til hendes forsvar, at hun var inde flere steder for at få tatoveret en ring på fingeren, men det vil de ikke, fortalte han.

- Jeg var inde flere steder for at få det gjort. Jeg ville gerne have den røde streg hele vejen rundt om fingeren, men det kunne ikke lade sig gøre.
Jeg tror, at jeg har spurgt tyve tatovører i Buenos Aires.

Da jeg ikke forstod, hvorfor de alle sammen sagde nej, så googlede jeg det, og det viser sig, at de ikke vil lave den, fordi det også er på indersiden af fingeren, og det må man vist ikke plus, at det forsvinder med tiden, fordi man jo vasker hænder, forklarede Gullacksen.

Pelle Hvenegaard: Jeg vil adoptere

Sponsoreret indhold