Nyheder13. juni 2008

Pelle Hvenegaard: Ugens brandert

Den skøjteglade skuespiller havde en ordentlig kæp i øret, da han gik i byen i weekenden
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/pelle-hvene-stiv2-jpg.jpg

Underholdningen på Natcafeen sørgede skuespilleren Pelle Hvenegaard for. Han ankom henved fire-tiden med en ordentlig kæp i øret. Til stor morskab for stedets øvrige gæster gav Pelle den som Bambi på glatis.

Det var som at se Pelle i den første udgave af "Varm på is". Han skøjtede rundt på dansegulvet til tonerne af "Lille sommerfugl". Han mistede balancen op til flere gange, og selv da han tog en stol til hjælp, kunne han ikke holde sig oprejst.

På et tidspunkt havde han stolen ovenpå sig, mens han rodede rundt på gulvet. Flere af de kvindelige gæster prøvede uden held at hjælpe ham.
Pelle drak bajere og shots til den helt store guldmedalje og havde gang på gang besvær med at benytte chippen i maskinen. Han måtte bede den flotte pige bag baren om hjælp. Han havde slet ikke kontrol over kroppen.

Da klokken nærmede sig seks, og Natcafeen så småt begyndte at lukke ned, havde Pelle meget svært ved at finde udgangen. Efter tre forsøg måtte han hjælpes af vagterne, der pædagogisk tog Pelle i hånden og fulgte ham ud på gaden.

Sponsoreret indhold