Nyheder4. maj 2010

Pelle Hvenegaard: Tæt på blowjob

Storcharmøren, som for få uger siden pillede paradise-Amalie mellem benene, ser ud til at være gået tilbage til mænd
Pelle Hvenegaard var tæt på at få et blowjob midt på den røde løber
Pelle Hvenegaard var tæt på at få et blowjob midt på den røde løber
 Foto: Thomas Laursen

Pelle Hvenegaard fik valbyhallen til at syde, da han under Danish Deejay Awards pillede bukserne af komikeren Carsten Green for først at kysse ham på ballen og siden råsnave med den rødhårede komiker.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/maj/pellehvenegaardblowjobtek2-jpg.jpgLæs også: Pelle Hvenegaard: Piller ved pigerne

Siden har Pelle Hvenegaard blandt andet forsøgt at cementere, at han kun er til kvinder ved at rage paradise-Amalie mellem benene midt på et diskotek for derefter at fragte hende hjem til sin christianhavner-lejlighed på sin cykel.

Nu ser det dog ud til, at Pelle Hvenegaard igen er faldet i kløerne på en fra sit eget køn.

Læs også: Pelle Hvenegaard: Ked af homostunt

Da han søndag aften dukkede op på den røde løber i Tivoli for at se på rige mænd og deres svinedyre biler, blev han nærmeste offer for et blowjob midt på den røde løber.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/maj/pellehvenegaardblowjobtek1-jpg.jpgEn ukendt mand overfaldt den dameglade TV-vært og kastede sig straks mod hans skridt.

Pelle Hvenegaard virkede meget overrasket over overfaldet, men tog det med sit sædvanlige smil. Dermed undgik han, at blive offer for et fuldbyrdet blowjob midt på den røde løber.


Sponsoreret indhold