Pelle B: Overstrømmet af sms’er

Pelle er allerede utrolig populær i hjembyen Aalborg, så nu kan han glæde sig til MGP-finalen den 28. november i Stockholm

Pelle er allerede utrolig populær i hjembyen Aalborg, så nu kan han glæde sig til MGP-finalen den 28. november i Stockholm

Foto: Niels S. Andersen

Når nu fodbolddrengene ikke kunne sætte køwenhavnerne på plads, så må Pelle B jo sørge for, at den nordjyske hovedstad har noget at bryste sig af.

Og den 14-årige skoleelev har vitterligt - som Morten Olsen ville have sagt - gjort sit.

Sammen med Freja sang han limfjordsbyen til tops med "Kun min". Siden da har hans mobiltelefon ikke stået stille. Heller ikke hans Facebook-profil.

- Jeg fik 293 sms'er fra lørdag til søndag, og der er kommet yderligere 120 siden da. Jeg har slet ikke nået at læse dem alle sammen. Derudover har jeg fået langt over 100 venneanmodninger på Facebook, siger han til nordjyske.dk.

Samtidig forsøger han at holde fødderne plantet godt i den jyske muld.

Mandag morgen mødte han naturligvis på sin skole, Lysbjerggårdskolen, hvor han regnede med at skulle følge skemaet helt som normalt.

Men hans klassekammerater og skolen i det hele taget er meget stolte af ham. Pelle blev direkte hyldet ved skolens morgensang, og inden han kunne gå til den første time, måtte han lige skrive autografer en halv times tid. Noget, han gør med glæde.

- Skolen er meget vigtig for mig, for det er her, jeg har mit sociale netværk, fortæller Pelle til nordjyske.dk.

B'et i hans kunstnernavn står i øvrigt for Blarke, og ligesom enhver sund familie har han sin far, Morten Blarke, ved sin side, når al MGP-virakken fortsætter de næste mange uger.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close