Nyheder1. marts 2013

Paw Henriksen: Tæt på at droppe skuespillet

Anna Pihl-skuespilleren er træt af at være arbejdsløs
Paw Henriksen mærker krisen på egen krop, for der er ingen roller til ham i øjeblikket.
Paw Henriksen mærker krisen på egen krop, for der er ingen roller til ham i øjeblikket.
 Foto: Niels S. Andersen



Vi ser dem ofte badet i blitzlys og i lækkert tøj. Men skuespillerfaget er langt fra så glamourøst, som det kan se ud til på overfladen.

Læs, hvem der skal være med i et amerikansk action-brag

For skuespilleren Paw Henriksen, som har underholdt danskerne i bl.a. "Anna Pihl" og "Hotellet", er faget ved at være fortid. Han er i hvert fald tæt på helt at droppe det.

- Det er meget frustrerende og irriterende, at jeg ikke har noget at lave. Alt teater er kørt helt ned med færre medvirkende og færre forestillinger, og det er også sjældent, jeg laver film og TV.

- Jeg giver det en chance lidt endnu, og så gider jeg ikke mere, for jeg bliver jo snart 40. Hvad jeg så skal? Så må jeg ud at finde mig et rigtigt arbejde, fortæller den bokseglade skuespiller til Billed-Bladet.

Paw Henriksen elsker skuespil

Paw Henriksen har stået foran kameraet og på de skrå brædder i 20 år, så det er ikke med hans gode vilje, hvis han må finde på noget andet og lave.

- Jeg elsker at være skuespiller, men det kan være, det var det! Tidligere ville jeg bare have sagt, at jeg var i gang med en rolle, men de fine fornemmelser er røget, for det er næsten ens for alle. Det værste er, at man ikke søger i vores fag, men bliver ringet op, og jeg kan bedst li' selv at tage handling, lyder det fra Paw Henriksen.

En anden kendt tjener kassen

Sponsoreret indhold