Paw Henriksen skal være far

Paw Henriksen.

Paw Henriksen.

(Foto: Mikael Rieck)

To bliver snart til tre. Paw Henriksen og hans 16 år yngre kæreste Frederikke bliver nemlig forældre til august.

Det afslører den vordende mor på sin Instagram.

– Holy, tiden løber afsted og jeg vokser. 13,5 sunde kg. Senere. Bebz har det rart herinde. Kun 72 dage tilbage, skrev Frederikke Plank Harms for en måned siden.

Og der er ingen tvivl om, at både mor og farmor glæder sig. Paw Henriksens mor kommenterer nemlig opslaget ved at skrive:

– Glæder mig helt vildt. 

Se billedet af de kommende forældre herunder: 

Paw Henriksen sammen med hans yndige kæreste Frederikke Plank Harms til premiere på Tivoli Revyen - TAM TAM i Glassalen sidste år (Foto: All Over Press). 

Kærlighed ved første blik

Akkurat ligesom i en ægte kærlighedsfilm var det kærlighed ved første blik, da "Anna Pihl"-skuespilleren og Frederikke mødte hinanden helt tilfældigt på gaden.

– Jeg var ude at køre med min gamle kollega Søren Byder, og vi skulle bruge noget ild, så vi fandt nogle, der stod og røg, og Frederikke var en af dem. Jeg fik ikke bare ild af hende, men også hendes telefonnummer. Og da vi kørte derfra, råbte Søren højt ud ad bildøren: ”Det er hende, du bliver gift og får børn med!”. Og det er jeg i dag overbevist om, at han havde helt ret i, selv om vi endnu ikke hverken er gift eller har fået børn, sagde Paw sidste år til Familie Journal.

Nu er første barn på vej, og mon ikke også den sympatiske fyr ender med at gå på knæ for sin smukke kæreste, som han har kendt i fire år?'

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close