Nyheder 6. februar 2008

PAULA LARRAIN: MANDEN ER REJST

Den tidligere TV-værtinde og ”Vild med dans”-deltager bor nu alene efter kun et halvt års stormfuldt ægteskab

Efter blot et halvt års ægteskab tyder noget på, at forholdet er sat på stand-by hjemme hos 38-årige Paula Larrain og hendes ti år yngre ægtemand, Mads Holger.

I flere uger har Mads Holger opholdt sig alene i et fjernt sommerhus på den lille ø Thurø i det Sydfynske Øhav, og ifølge SE og HØRs oplysninger går han rundt og er ked af det, fordi hustruen, den tidligere TV-vært og konservative folketingskandidat, har smidt ham ud af deres fælles hjem i Lyngby nord for København.

Mads Holger tog ikke turen på små 200 kilometer fra sommerhuset til hjemmet i Lyngby forrige tirsdag for at sige tillykke til sin kone på hendes 38-års fødselsdag.

Den lange adskillelse har også vakt undren i kredsen omkring parret, som blev gift ved et romantisk bryllup i slutningen af august sidste år, og ifølge SE og HØRs oplysninger har Paula Larrain selv indviet en del af vennekredsen i, at hun har smidt Mads Holger ud af deres fælles hjem.

Læs, hvad parret selv siger til sagen i denne uges SE og HØR.

/Birgit Eskholm

FRA KNALD TIL FALD

* Januar 2004: Nyforelsket i teologistuderende Mads Holger, som hun har mødt nytårsaften.

* Sommer 2005: Går i gang med nybyggeri og håber at flytte ind i huset inden jul.

* Efterår 2006: Holder pause fra skærmen. Ifølge rygter på grund af stress.

* Marts 2007: Efter to års byggekaos er huset endelig færdigt. Undervejs er hun blevet rygende uvenner med en nabo, som kalder hende "usympatisk".

* Sommer 2007: Forlader DR og smækker voldsomt med døren. Er utilfreds med, at de mandlige nyhedsværter tjener mere end de kvindelige.

* August 2007: Bliver gift med Mads Holger, som har glemt at bestille hotelværelse til bryllupsnatten. Alt er optaget i København, men en ven, som er køkkenchef på Hotel SAS Royal, redder dem.

* September 2007: Virker gumpetung i ben og mæle og bliver hurtigt stemt ud af "Vild med dans".

* September 2007: Hendes dansepartner, René Christensen, melder Mads Holger til politiet, efter at denne i jalousi har truet med at flække hans knæskaller.

* November 2007: Formår, trods det at hun er kendt, ikke at blive valgt til Folketinget for de konservative. Hun bliver slået af upåagtede Helle Sjelle.

Sponsoreret indhold