Nyheder7. maj 2008

PAULA LARRAIN: HER ER MIN NYE KÆRESTE

De har kendt hinanden i otte år, og for to måneder siden blev de kærester. Den ny mand i Larrains liv hedder Frederik
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/paulas-kaereste-stort-jpg.jpg

Kærlighedens trives i den nyseparerede Paula Larrains liv. Efter det korte og stormombruste ægteskab med den teologistuderende Mads Holger er hun forelsket til op over begge ører.
Den nye mand hedder Frederik Bjørn og er søn af hele Danmarks takt og tone ekspert Inge Corell. Han er jævnaldrende med Paula og er jurist i den finansielle sektor.

Hun laver mad til ham, elsker at forkæle ham, og de fleste nætter er parret ved hinandens side i Paulas nyopførte træhus i Hjortekær ved Lyngby.
Og Frederik har for længst mødt hendes og Morten Løkkegaards teenagesøn Sebastian.

Venner i årevis
Frederik og Paula har været venner igennem otte år. Men for to måneder siden blev de såkaldt rigtige kærester. Samtidig blev separationen fra eksmanden offentlig.
Forelskelsen skete pludselig, da timingen var den rigtige, lyder det.
Og Paula lyder kun glad - om end hemmelighedsfuld - når talen falder på den nye kæreste.

Den tidligere studievært har derfor ikke mange kommentarer til afsløringen af den store forelskelse, da SE og HØR fanger Frederik hjemme hos Paula på vej til arbejde. Hun vil hellere tale om hus og have og om, hvor mange rododendroner hun har plantet. Ti styks, siger hun.
Men faktum er, at hun er smaskforelsket og godt scoret, og at hun vinker Frederik på arbejde langt de fleste forårsmorgener.

Sponsoreret indhold