Paula Larrain: Drama-queen

Paula Larrain har altid haft svært ved at klare stabilitet uden drama

Paula Larrain har altid haft svært ved at klare stabilitet uden drama

Foto: All Over

Den chilensk fødte tidligere TV-vært - nu folketingskandidat for de konservative - har altid haft svært ved at håndtere stabilitet i sit liv. Hun har svært ved at nyde stabilitet uden drama. Det fortæller hun i et interview med ugebladet Søndag.

- Hvordan mestrer jeg lykke, og at ting bliver gode og dejlige og rolige uden så meget dramatik? spørger Paula Larrain sig selv.

Og drama, har der været masser af i hendes liv det seneste år. Hun blev gift ved et romantisk kirkebryllup med den teologistuderende og otte år yngre Mads Holger.

Året efter det umage par havde sagt ja til hinanden blev de skilt igen.

Årsagen til skilsmissen? Hun vil ikke ud med en konkret årsag, men hun indrømmer, at hun altid har været bedre til at klare sit arbejdsliv end sit privatliv.

- Jeg har altid været stærkere i det aktive spor end i det hjemlige. Nu skal jeg til at finde ud af, hvordan man gør, når alting ser ud til at gå i den rigtige retning, siger hun.

Kort tid efter skilsmissen blev Paula kæreste med advokaten Frederik Bjørn, og nu vil hun så øve sig på at finde sig til rette med lykken.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close