Nyheder15. september 2017

Patrik Wozniacki tog gravid kæreste med til "Vild Med Dans"

Den tidligere dansemus Patrik Wozniacki havde taget sin højgravide kæreste Sofie Pamer med til en festlig aften i det velkendte "Vild med dans"-studie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/patrik.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Det er næsten lige oppe over for den højgravide tidligere Paradise Hotel-deltager Sofie Pamer.

Men Patrik Wozniackis smukke kæreste var trods sin store mave helt klar til en festlig aften i byen til "Vild med dans".

- Jeg er i uge 35, så der er ikke så lang tid endnu, smilte Sofie og fortalte samtidig, at hun er en af de heldige, der er helt uden gener under sin graviditet.

Det celebre par venter en dreng, og den vordende far glæder sig især til én ting, når lillemanden kommer.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/patrik.jpg
 Foto: Thomas Laursen

- Jeg glæder mig til, at jeg skal spille fodbold med ham om nogle år, grinte Patrik, der også ser frem til, at parrets lille hund får en legekammerat.

De bonede "Vild med dans"- gulve er særdeles velkendt for Caroline Wozniackis storebror, Patrik var således selv deltager i danseprogrammet i 2010.

Og han er derfor også særdeles glad for at være tilbage, og Patrik hepper selvfølgelig på sin gamle partner Claudia Rex.

- Jeg heppede på Christian Bækgaard og Mille Funk, men de røg jo i første omgang. Så nu hepper jeg på Simon Juul og Claudia, hendes dansede jeg jo med, fortalte en glad Patrik sammen med kæresten Sofie, der så frem til en aften ude i byen.

Se, hvad danserne skal danse i aftenens Vild med dans i galleriet herunder:

Danse i Vild med dans 15. september 2017

Sponsoreret indhold