Partifælle om Lars Løkke: Han drikker for meget

Bogen \'LLR\' udkommer mandag

Bogen 'LLR' udkommer mandag

Foto: Dan MariegaardMandag udkommer portrætbogen 'LLR' om Venstres formand Lars Løkke Rasmussen. I bogen står beskrevet en lang række episoder, der sætter spørgsmålstegn ved hans position i partiet.. Blandt andet siger den tidligere Venstre-minister, Britta Schall Holberg, at formanden drikker for meget.

LÆS OGSÅ: Her er det klare svar om Lars Løkke

- Jeg tror, hvem som helst i folketingsgruppen vil kunne svare, at Lars drikker for meget, men det er jo blevet accepteret, siger hun i bogen ifølge Ekstrabladet

Statsministerkandidaten medvirker selv i bogen. Han kan ikke genkende udlægningen af sit alkoholforbrug.

- Hvis (...) min person er så afsporet fra virkeligheden, som man kan udlede af hendes ytringer, ville jeg da have håbet, at hun kom til mig, siger han i bogen ifølge avisen.

Der nævnes en episode hvor Lars Løkke Rasmussen vælter nogle krukker i forsøget på at krydse Rådhuspladsen på cykel. SE og HØR kom i besiddelse af en video med en noget omtumlet toppolitiker umiddelbart efter.

LÆS OGSÅ: Lars Løkke: Omtumlet efter cykelstyrt

Se eller gense videoen herunder.


En anden af historierne går på, at Lars Løkke Rasmussens kone, Sólrun, gav Anders Langballe, politisk redaktør på TV 2, buksevand i forbindelse med Venstres dårlige valg til Europa Parlamentet tidligere på året.

LÆS OGSÅ: Peter Schmeichel flytter ind hos Lars Løkke

- Det er rigtigt, at jeg stod der den aften, og det er rigtigt, at Sólrun Løkke Rasmussen stod tæt på mig. Pludselig var min bukser pladdervåde, og det skyldes i hvert fald ikke inkontinens. Ellers vil jeg ikke bidrage til flere spekulationer om den sag, siger Anders Langballe til tv2.dk.

Hverken Lars Løkke Rasmussen.eller Britta Schall Holberg har ønsket at kommentere sagen overfor Ekstrabladet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close