Paradise-værtinde: Jeg drømmer om en kernefamilie

Rikke Gøransson.

Rikke Gøransson.

Foto: All Over

I nogle familier skal hovederne brydes og børnene belemres med deleordninger, glemte skoletasker og jul på skift.

Men selv om den populære Paradise-vært Rikke Gøransson selv havde en god opvækst som skilsmissebarn, så ønsker hun ikke, at hendes kommende børn skal opleve det samme som hende.

- Jeg synes ikke, man skal sætte børn i verden, hvis man ikke er sikker på, man er sammen med den, man vil have børn med, siger Rikke Gøransson og fortsætter:

- Jeg skal have børn, og det tror jeg, de fleste mennesker gerne vil. Det er livets gang, og så er der nogle mennesker, der vælger det fra, siger hun.

Hun er også sikker på, at hun gerne vil giftes, inden hun skal have sine børn, og altså være sammen med vedkommende resten af livet.

- Det er et realistisk mål, og hvis man ikke synes det, er man pessimist. Lykkes det ikke, vil jeg ikke se mig selv som en fiasko. Men man må være klar over, hvad man har lyst til, hvad man gerne vil, og så må man gå efter det, slår den garvede Paradise-vært fast.

Hun regner dog ikke med, at det bliver inden næste år, at hun skal på barsel.

- Jeg har ikke nogen femårsplan, men hvis jeg havde, ville et barn ligge i den sidste tredjedel af den, siger Rikke Gøransson.

Privat danner hun par med Mads Madsen på 24 år. Men selv om han er seks år yngre end den smukke tv-vært, fortæller hun, at de fungerer rigtig godt sammen.

- Han er født som et roligt menneske, og jeg er faktisk også blevet roligere af at være sammen med ham. Han er meget positiv og glad, og vi er begge meget legende væsner, fortæller Rikke Gøransson om sit forhold, der har varet i lidt under et år.

- Jeg har haft nogle kærester, der var meget seriøse og voksne, og jeg har fundet ud af, det bare ikke er mig. Der skal være plads til både dybde og fordybelse, men det meste af livet vil jeg bare gerne bruge på at grine, siger hun.

Rikke Gøransson er lige nu i Mexico, hvor optagelserne til næste års "Paradise Hotel" er gået i gang. Optagelserne slutter kort inden jul, hvorefter hun og Mads Madsen vil tage til Costa Rica og fejre jul.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close