Nyheder19. april 2012

Paradise-Steffan: Kysser med reality-babe

Den dameglade gut overnattede hos skønhed fra For lækker til Love. Se hvem her
Af af
Steffan fra "Paradise Hotel" kysser med anden realitystjerne. Se hvem længere nede
Steffan fra "Paradise Hotel" kysser med anden realitystjerne. Se hvem længere nede
 Foto: Thomas Laursen

Der er blevet fjumret en del rundt i lagnerne i årets "Paradise Hotel", men Steffan kan så sandelig også i privaten.

I fredags var ungersvenden rykket ud i nattelivet i Kolding, hvor de øvrige gæster kunne se ham kysse en hel del med en anden reality-deltager, nemlig en smuk, smuk pige fra "For lækker til love".

- Det er rigtigt, vi kyssede, men der skete altså ikke mere end det, forsikrer Steffan overfor seoghør.dk, hvorefter vi kan løfte sløret for, at den kysseklare babe var ingen ringere end Julie fra "For lækker til love".

Læs også: Større bryster

Steffan endte såmænd også med at sove hjemme hos Julie, men i selskab med flere andre party-folk fra reality-verdenen - hænderne blev over dynen.

Læs også: Nøgen-chok
Smukke Julie kan selvfølgelig ikke få kæreste på, hvis hun drømmer om endnu en sæson af "For lækker til love", men hun er bestemt ikke afvisende overfor "Paradise"-gutten.

- Han er helt sikkert en værre charmetrold og en af de smukkeste mænd, som har været med i "Paradise Hotel", kvidrer hun og fortsætter:

- Der er såå mange mænd, der ikke er flotte i DK, men han er da en lækkerbisken. Og så er der jo også noget sydlandsk over ham, samtidig med, at han er nede på jorden.

Jeg kysser ikke bare sådan med hvem som helst, siger Julie.

Du kan se Steffan i aftenens finaleafsnit af "Paradise Hotel" klokken 22 på TV3.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b70b37fbddae4e9a9883a45dc3152903.jpg


Labre Julie fik for et halvt år siden 325 ekstra milliliter i hvert bryst. (Foto: samsoePhotography.com)Sponsoreret indhold