Nyheder13. december 2012

Paradise-Simone: Gift med pigekæresten

Realitybaben lod sig vie igår den 12/12/12. Se hendes kone her
Simone Desler Puggaard mener selv, hun har skudt papegøjen.
Simone Desler Puggaard mener selv, hun har skudt papegøjen.
 Foto: All Over



Rigtig mange danske par benyttede den spøjse dato 12/12/12 til at blive gift. Et af de par er "Paradise Hotel"-baben Simone Desler Puggaard, 20, og hendes kæreste, Denise Stenbirk, 26.

Den lesbiske frækkert chokerede for et par år siden i realityprogrammet ved at entrere hotellet som heteroseksuel superbabe for senere at afsløre, at hun var til piger.

I går giftede hun sig så med kæresten, den seks år ældre Denise, der i øvrigt også er lidt af en hottie.

- Jamen, min kære kone havde jo friet til mig for et stykke tid siden, og vi havde nogen overvejelser omkring, hvorvidt vi skulle sige det til folk eller bare gøre det.
Så i dag (igår, red.) gjorde vi det bare, fortæller en glad Simone.

Simone: Nye bryster

- Vi gjorde det på Københavns Rådhus og kom til med det samme. Vi har selvfølgelig tænkt os at blive viet rigtigt på stranden i min hjemby til sommer, men grunden til, at vi gjorde det nu, er, at det bare afspejler os og fordi, at hvis det føles rigtigt - hvorfor så ikke bare gøre det?

Jeg elsker min kone, og jeg er sikker på, det er hende, jeg vil blive gammel og rynket med. Jeg har skudt den rigtige papegøje denne gang, jubler den nygifte babe.

Denise har i øvrigt en femårig søn fra et tidligere forhold, så ud over titlen som kone, kan Simone nu også kalde sig papmor.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a02e2109a2a7444c9797450ae3ff234c.jpg


Så lykkelige er Simone og hendes nye kone, Denise (Foto: Facebook)

Paradise-SImone: Vil betale med sex

Sponsoreret indhold