Nyheder10. juli 2012

"Paradise"-Pernille: Alt for dum video

Realityblondinen spiller mistænkeligt uintelligent - og spørger bl.a. om svenskere kører i bil
Pernille Nygaard fra "Paradise Hotel" er ikke helt sikker på, hvordan det er, at leve i Norge og Sverige - eller er hun?
Pernille Nygaard fra "Paradise Hotel" er ikke helt sikker på, hvordan det er, at leve i Norge og Sverige - eller er hun?
 Foto: Thomas Laursen

Amalie var den første, der for alvor brød gennem reality-lydmuren med dumme kommentarer som "jeg har fået en over balden nu - eller hvad det er, man siger..." og "kan du godt lide at gå rundt og klæde dig ud som en russisk roulette?"

Siden har op til flere blondiner meldt deres indtog på realityscenen.

En af dem er Pernille Nygaard, der ligesom Amalie har slået sine folder på "Paradise Hotel" i Mexico.

Læs også: Paradise-Pernille: Peter elsker mig

Sent søndag aften lagde Pernille en godnat-video op på sin Facebook-side, hvor hun fortæller lidt om alle de tanker, hun har haft i løbet af dagen. For eksempel om vores naboer:

- Jeg møder så mange svenskere og norskere i løbet af sådan en dag. Der er mange af dem i byen, og jeg har ikke noget imod dem overhovedet, men jeg tænker bare, om de også lever et normalt liv, ligesom vi gør? Om de også spiser fisk, om de også kører i biler midt ude på vejen, om de har en motorvej?

- Bare fordi de ikke selv har noget franskbrød, så kommer de her og drikker vores øl..., lyder det fra Pernille, der fremstår så uintelligent, at det virker som om blondinen med vilje gør sig langt dummere, end hun i virkeligheden er.

Læs også: 'Paradise'-Pernille onanerer

I kommentarfeltet under videoen undrer en "fan" sig over, hvor stor en IQ Pernille mon har, hvortil paradisoen svarer:

"Hihi den er nok ikke særlig stor.. men tilgengæld er jeg HOT ;) og jeg har ikke tænkt mig at få en jura uddannelse så I will survive eller hvordan det nu staves ;) "

Du kan se hele "Paradise"-Pernilles video her.


Sponsoreret indhold