Nyheder11. april 2012

Paradise-Nick i chok: Fanget i tsunami-område

'Paradise Hotel'-vinderen er skrækslagen i jordskælvsramte Thailand
https://imgix.seoghoer.dk/media/c7d1a2d63dcc4f268b445e7dcba4b162.jpg
 Foto: All Over

29-årige Nick Zitouni fra 'Paradise Hotel' 2008 oplevede for kort tid siden sit livs værste mareridt i Patong på Phuket i Thailand, hvor han ferierer med sin kammerat.

Tilfældigvis var Nick taget op i bjergene med sin ven for at stå på wakeboard, da tsunamiadvarslen lød.

Læs også: Se hvad Paradise-Nick laver nu
- Vi finder ud af, at der er sket noget alvorligt, da alle thailænderne farer hen til fjernsynet, fortæller Nick og fortsætter:

- Det føltes utrolig ubehageligt i maven. Man kunne se frygten i deres øjne, lyder det forskrækket fra eks-paradisoen.

Efter et stykke tid i bjergene beslutter Nick og hans ven sig for at finde nogen, der kan køre dem tilbage mod byen. Men deres taxa er kørt, så de finder et par gutter, der tager dem med på deres scooter.

- Der var total kaos og scootere overalt. Vejene ind til Patong var lukket, og politiet ville ikke lukke os ind, fortæller Nick.

Læs også: Paradise-Nick: Single igen
Lidt senere lykkes det alligevel de to modige gutter at komme tilbage til byen og deres hotel, hvor de befinder sig, da SE og HØR får hul igennem til dem.

- Jeg var bange, da efterskælvet kom oppe i bjergene. Det hele rystede. Men nu er vi kørt tilbage til byen. Jeg er nervøs for, at der kommer endnu et efterskælv, men jeg vælger at tro på myndighederne, siger Nick, som alligevel har besluttet sig for at overnatte i bjergene sammen med sin ven.

Efter seoghør.dk talte med Nick Zitouni blev tsunamiadvarslen afblæst.

Jordskælvet i Thailand nåede 8,7 på Richterskalaen og ramte et område i havet ud for Aceh omkring klokken 10.30 onsdag formiddag dansk tid.




Sponsoreret indhold