Nyheder14. august 2014

Paradise-Laura og botox-konge lagt for had

Aldersforskel har udløst hadsk stemning
Af af
Kim Novaa og Paradise-Laura oplever en hadsk stemning over for deres forhold.
Kim Novaa og Paradise-Laura oplever en hadsk stemning over for deres forhold.Det er ikke gået ubemærket hen, at den 19-årige Paradise Hotel-deltager Laura Elley Roebel er blevet kæreste med den 43-årige botox-konge og ejer af den kosmetiske klinik Qura, Kim Novaa.

LÆS OGSÅ: Paradise-Laura kæreste med botox-konge

Parret har selv bekræftet forholdet, som har betydet, at Laura er rykket fra Sønderjylland til København for at være tæt på Kim Novaa, der er far til fem børn.

Tv3.dk berettede onsdag om kendis-parret, og Laura fortalte hvordan det bare havde sagt "bang" da hun mødte Kim, da hun og hendes mor var på besøg på Kim Novaas klinik på Frederiksberg tidligere på året.

LÆS OGSÅ: Gustav: Her har jeg fået lavet botox

De var sammen i Skagen med Lauras familie, men hun tog hjem fra familieferien før tid for at være sammen med Kim, der var taget tilbage til København.

Men det er langt fra alle, der synes, at det er passende, at en 19-årig kvinde finder sammen med en 43-årig mand.

På SE og HØRs side på Facebook har historien om parret afstedkommet over 400 kommentarer, og en del af dem udtrykker forargelse over aldersforskellen.

- Det værste er dog, at jeg et sted er blevet kaldt for pædofil - så er min grænse nået, og den slags bliver jeg ked af, siger Kim Novaa til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild: Fyld mit hul

Han fortæller, hvorfor parret fortalte om deres forhold.

- Lauras og min bevæggrund for at stille op og fortælle om forholdet er, at der er tale om dyb, dyb kærlighed. Laura har mødt mine børn og min familie og er blevet modtaget med åbne arme, og jeg har mødt hendes familie, og alt er godt, siger Kim Novaa til SE og HØR.

Han var klar over, at det kunne komme til enkelte kommentarer om aldersforskellen, men omfanget og ordlyden af folks kommentarer har overrasket ham.

LÆS OGSÅ: Irina: Laura fra Paradise Hotel er fucked

- Der er jo tale om et sprog og en tone, som folk på ingen måde ville turde bruge, hvis de stod foran Laura og mig nede på min klinik - det er jo fordi kan gemme sig bag et tastatur, siger Kim Novaa.

- Har du ikke selv tænkt over aldersforskellen i forbindelse med, at I blev kærester?

- Ved du hvad. Dels træner jeg to timer om dagen og føler mig på ingen måde 40, fed og færdig. Ydermere er min datter på 22 forlovet med en mand på 40, og min gode veninde Martina Bagger er blevet gift med en noget yngre mandlig Paradise-deltager, Johan, så det er bare den omvendte situation. Så jeg har ikke spekuleret det store over aldersforskellen, siger Kim Novaa.

Og kommentarerne slår ikke skår i glæden over forholdet.

- Det har gjort vores forhold og vores kærlighed til hinanden endnu stærkere, og rent arbejdsmæssigt har det heller ikke betydet noget i form af folk, der aflyser deres aftaler på min klinik, siger Kim Novaa til SE og HØR.

Sponsoreret indhold