Nyheder 12. februar 2013

"Paradise"-Emil: Anholdt og banket af politiet

Den charmerende taktiker fra 2. sæson sad to måneder i spansk fængsel
Den tidligere paradiso fik en hårdhændet behandling af de spanske politi
Den tidligere paradiso fik en hårdhændet behandling af de spanske politi
Foto: Claus PoulsenEmil Debski, kendt fra "Paradise Hotel" og "Robinson" flyttede sidste år til Marbella i Spanien for at arbejde i sin brors ejendomsmæglerfirma.

Men den 7. december sidste år fik drømmetilværelsen en brat ende, da den tidligere paradiso er på vej ud at spise med sin ven Ibrahim.

De to venner når at sætte sig ind i Emils bil, før de opdager fire-fem mørklædte skikkelser, der er på vej imod dem i løb.

Det skriver realityportalen.dk og eb.dk.

I lørdags havde den tidligere reality-stjerne adgang til sin Facebook-profil, hvor han i detaljer beskrev forløbet den 7. december:

- Specielt en af dem står indprintet i min hukommelse, nemlig en mørkhåret mand, som løber op på min side af bilen og prøver at åbne døren uden held. Inden jeg når at reagere yderligere, ser jeg, at han slår en pistol hårdt mod min rude, samtidig med at flere personer er kommet op på Ibrahims side af bilen, og flere personer med pistoler i hånden rettet mod os nærmer sig, skriver han.

- Hele min verden går i stå! En ubeskrivelig følelse af panik, chok og frygt griber fat i mig. Nu skal jeg dø, er det eneste som går igennem mit hoved, mens jeg i ren refleks får trådt på speederen, da jeg i samme sekund mærker glasskårene fra sideruden i Ibrahims side ramme mig i ansigtet, efter et højt brag fra en blanding af et pistolskud samt lyden af glasset som sprænger og splintrer i tusindvis af stykker.

LOC: Tiltalt for vold

Herefter breder panikken sig i Emil, der i bil forsøger at undslippe det, som han tror er en østeuropæisk bande. Flugtforsøget ender dog i et hegn, hvor bilen sidder fast, mens kuglerne flyver dem om ørerne. De to danskere bliver hernæst revet ud af bilen, og en byge af slag vælter ned over dem.

Først da lyden af håndjern, der låser sig om Emil hænder, går det op for ham, at det er det spanske politi, han har med at gøre. Men hvad han er anholdt for, forstår han på daværende tidspunkt ikke en lyd af.

Først senere finder de to danskere ud af, at de er blevet anholdt i forbindelse med en narkosag. Ibrahim har lovet at hente en bil for en dansk kvinde fra Århus, som han kender. Ifølge Ibrahim havde han intet kendskab til, at bilen indeholdt stoffer.

Efter at have tilbragt to måneder bag lås og slå, blev Emil, ifølge hans storebror, som seoghør.dk flere gange har været i telefonisk kontakt med, for nyligt løsladt mod en høj kaution.

Broderen oplyser, at han og Emil er til møde hos deres advokat.


Stærkt forslået efter at have været en tur i kløerne på det spanske politi (Foto: Facebook)

L. Ron Harald: Suspekt narkoskarn

Sponsoreret indhold