Paradise-Anna måtte på hospitalet: Der var blod over det hele

Blev syg kort tid efter, hun var røget ud af Paradise Hotel

Blev syg kort tid efter, hun var røget ud af Paradise Hotel

Foto: Rene SchützeAnna Due deltog i den niende sæson af Paradise Hotel. Men opholdet på det ellers så festlige hotel var alt andet end festligt på ét tidspunkt.

Anna Due blev nemlig så syg, at hun måtte på hospitalet.

Hun var netop røget ud af hotellet og var vågnet efter en bytur, da hun fornemmede, at noget var galt. Hun havde tisset i sengen.

LÆS OGSÅ: Anna Due og Martin Hjort er blevet forældre

- Da jeg rejste mig, tissede jeg bare videre, selvom jeg prøvede at holde igen. Der var blod over det hele, det var virkelig ubehageligt, og det gjorde mega ondt, meget mere ondt end hvis det havde været en almindelig blærebetændelse, siger Anna Due til SE og HØR.

- Jeg troede først, at det var min menstruation, der var kommet, men var det ikke. Det gjorde bare vildt ondt hver gang, jeg skulle tisse. Og det skulle jeg hvert andet minut, og det blødte helt vildt, siger Anna Due.

LÆS OGSÅ: Anna og Martin: Parforholdet bliver sat på prøve

Paradise-deltageren valgte at køre mod hospitalet i Mexico. Her ventede hun i en times tid, før en læge havde tid til at undersøge hendes mærkelige symptomer.

- Det viste sig, at der var nogle små mider, der var kravlet op i mit urinrør, og det var nok på grund på poolen, for der er ikke så meget klor i poolen. Det var virkelig klamt, og jeg begyndte også at få noget udslæt på kroppen, og det kløede simpelthen så forfærdeligt meget, siger Anna Due, som af lægerne fik nogle piller, der skulle få de uvelkomne mider til at forsvinde.

- Til at begynde med hjalp pillerne dog ikke, og det blev bare ved med at klø og gøre ondt. I programmet kan man flere gange se, at jeg går tidligt i seng, og det var simpelthen, fordi det kløede så meget, og fordi jeg var så utilpas. Om natten lå jeg bare og vred mig og kløede mig, siger Anna Due, der først efter næsten to uger var på højkant igen.

Det var i øvrigt på hotellet, at Anna Due mødte sin nuværende kæreste Martin 'Ham den gamle' Hjort. Parret blev i juli forældre til en lille dreng.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close