Nyheder 7. november 2014

Paprika ude af Vild med dans: Det var nu, jeg skulle ryge

Skuespillerinden forlod det populære danseprogram fredag aften
Af af
Paprika Steen og Mads Vad er ude af Vild med dans
Paprika Steen og Mads Vad er ude af Vild med dans
Foto: Claus PoulsenFredag aften sluttede Vild med dans-eventyret for Paprika Steen og Mads Vad.

Parret forsøgte på allerbedste vis at imponere både dommerne og danskerne med deres paso doble - men måtte altså efterfølgende sande, at evnerne ikke rakte til at gå videre i danseprogrammet.

Men trods farvellet til Vild med dans var det en afklaret Paprika Steen, som mødte pressen efterfølgende:

- Vi har det okay, er du klar over, at det er program ni nu? Jeg er nået meget længere, end jeg troede, at jeg ville, sagde Paprika Steen, hvorefter hun satte lidt ord på, hvad dansen har betydet for hende:

- Det har lært mig at tro på mig selv, for det er ikke altid nemt i en meget stram kjole, sagde Paprika Steen og tilføjede, at det måske var hendes tur til at forlade programmet:

- Jeg tror, det var nu, jeg skulle ryge. Jeg har ikke den kondition, som de andre har. Jeg havde det sådan i dag, at hvis jeg ikke gik videre, var det fint. Jeg havde det sådan, at jeg ikke rigtig kunne overskue at skulle lære to nye danse, sagde Paprika Steen.

Den populære skuespillerinde var oppe imod en anden skuespillerinde i omdansen; nemlig Ditte Ylva, som danser med Morten Kjeldgaard. Dét par fik 31 point for deres dans, mens Paprika Steen og Mads Vad fik aftenens bundkarakterer, 26 point.

Aftenen bød dog også på høje karakterer og masser af rosende ord fra de fire dommere. Især Johannes og Claudia fik ros for deres samba - og parret blev tilmed belønnet med hele to 10-taller. Det er første gang i denne sæson, at dommerne har hevet skiltet med den højeste karakter frem.

Sponsoreret indhold