Nyheder22. september 2022

Paniske feriegæster strandet: Rejseselskab er gået i skjul

Mange danske kunder hos Detur er fanget, fordi rejseselskabet angiveligt pludselig er blevet solgt
Sådan ser beskeden fra Detur ud.
Sådan ser beskeden fra Detur ud.
 Foto: Privat

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

En lang række danske rejsende er i øjeblikket i fuldstændig panik, fordi de er strandet på deres respektive feriedestinationer.

De er alle fløjet med rejseselskabet Detur, som tilsyneladende ud af det blå er blevet solgt og derfor har sat alle transaktioner på hold.

Det er i hvert fald, hvad de skriver i en besked, som mange af deres kunder har modtaget midt under deres ferie.

Det skriver Ekstra Bladet, ligesom en hurtig søgning på sociale medier viser utallige opslag fra paniske og frustrerede rejsende, der ikke ved, hvad de skal gøre.

Mange er nemlig blevet lukket ude af deres værelser og har fået besked på, at de selv skal betale værelserne, som de allerede har betalt for én gang gennem Detur.

- Detur er blevet solgt til en større virksomhed. Alle transaktioner er lige nu sat på hold, lyder det i beskeden, som gæsterne har modtaget.

- Du skal betale dit hotel, tage kvitteringen med og sende til kundeservice med din booking. Når den nye ejer har fået adgang til transaktionerne, bliver pengene returneret, fortsætter den.

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

Selvom Detur har sat deres transaktioner på hold, så er det ikke mere på hold, end det stadig er muligt at købe rejser gennem deres hjemmeside.

SE og HØR har forsøgt at komme i kontakt med rejseselskabet, men de er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

De har desuden enten deaktiveret eller slettet deres Facebook-side, hvilket betyder, at man heller ikke kan komme i kontakt med dem derigennem.

Herunder kan du se et opslag fra en af de mange rejsende, som er strandet.

Sponsoreret indhold