Nyheder2. december 2017

Page Four: Sådan går det med kærligheden

To af fyrene i boybandet er singler, mens de to andre har fundet kærligheden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/page_four.png
 Foto: Thomas Laursen
Julen er hjerternes fest, og for det danske boyband Page Fours Jonas Eilskov er der nu en kvinde, som får hans hjerte til at banke lidt hurtigere end normalt. - Jeg har faktisk en (kæreste, red.). Vi har været sammen i to-tre måneder, siger Jonas, da SE og HØR møder gruppen til optagelserne af TV2s ”Alletiders Juleshow” i Aalborg.
- Det er nyt og dejligt her op til jul. Jeg er flyttet i lejlighed, og hun er med det samme gået i gang med at pynte den op med julepynt og lys ude på altanen, fortæller han. - Er I flyttet sammen? - Måske flytter vi sammen, siger han med et smil, mens en af de andre indskyder: - Det fik I at vide, før hun fik det at vide! Den 21-årige fyr er ikke den eneste af "Sommer"-hitmagerne, som har en kæreste – det samme gælder nemlig Pelle Højer Pedersen, som nu har været sammen med sin kæreste i ni måneder. Singler
For Lauritz Emil Christiansen er der også sket nye ting på privatfronten, siden SE og HØR i februar mødte gruppen, da de gav koncert på Nørreport Station. Han er nemlig blevet single. - Det er to måneder siden, siger Lauritz. - Hvad gik galt? - Vi ville nogle forskellige ting, lyder det kort. Gruppens sidste medlem, Stefan Hjort, er med egne ord også "100 procent single". - Og sådan kommer det også til at være i et stykke tid! fastslår han. De fire drenge har spillet sammen siden 2014, og de har haft stor succes med sange som "Fucking Smuk", "Sommer" og "17 år". Se her, hvad Page Four-fyrene sagde om kærligheden tilbage i februar.

Sponsoreret indhold