Nyheder9. oktober 2007

P. DIDDY: VEDKENDER SIG DATTER

Det tog et helt år og en dna-test, før P Diddy indrømmede, at han er far til en 15 måneder gammel pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/pdiddyfartvilling-jpg.jpg

P Diddy, der lyder det borgerlige navn Sean Combs, har langt om længe opgivet at overbevise sin ekskone Kim Porter om, at han ikke er far til Chance på 15 måneder.

Da den lille pige kom til verden, var P Diddys daværende kone nemlig fire måneder henne i sin tvillinggraviditet, så beskyldningerne om, at han skulle have haft et forhold til skønhedsdronningen Sarah Chapman - og at der oven i købet var kommet et kærlighedsbarn ud af forholdet - faldt bestemt ikke i god jord.

Derfor valgte P Diddy da også at lyve sig fra faderskabet - måske i et forsøg på at redde sit ægteskab med 36-årige Kim Porter, som han har været sammen med on/off i over ti år.

Nu går den dog ikke længere. Moderen til den 15 måneder gamle Chance forlangte at få foretaget en faderskabstest - og resultatet kan rapperen hverken lyve eller løbe sig fra.

Sean Comb er da også vendt på en tallerken, siden han indrømmede, at han var far til barnet.

- Jeg vil tage mig af hende resten af hendes liv, sagde rapperen for nylig.

Barnet har også allerede været en dyr fornøjelse for rapperen. Det forlyder, at han skulle have givet barnets mor, Sarah Chapman, næsten seks millioner for at holde tæt, og da hun ikke gjorde det, kostede det ham også ægteskabet.

Kim Porter forlod nemlig P Diddy, da hun hørte om kærlighedsbarnet og har tidligere fortalt, at det var en stor del af årsagen til, at hun skred. Men måske er parret er ved at klinke skårene igen. De blev i hvert fald forleden set sammen på shoppetur med deres tvillinger.

Nu er den 37-årige rapper officielt far til fem. Chance på 15 måneder, de ni måneder gamle tvillinger D'Lila Star og Jesse James, som han har sammen med Kim Porter, der også er mor til hans ni år gamle søn Justin. Derudover har rapperen sønnen Christian på 13 år fra et tidligere forhold.

Sponsoreret indhold