Nyheder3. december 2008

Ozzy Osbourne: En galning fylder rundt

The Godfather of Heavy Metal rullede sit privatliv ud på TV, og så var han sikret evig berømmelse
Ozzy, for pokker, i dag er der ingen grund til at se sur ud - du fylder jo 60
Ozzy, for pokker, i dag er der ingen grund til at se sur ud - du fylder jo 60
 Foto: All Over

Vi må hellere huske ham på det. Det er nemlig ikke sikkert, at han selv kan huske det. Hans hjerne er ikke ligefrem den skarpeste, efter han - selverkendt - i årevis har fyldt den med piller, sprut og galar.

I dag fylder Ozzy Osbourne 60 år.

Briten John Michael "Ozzy" Osbourne er først og fremmest sanger. Han har haft en karriere, der har bragt ham frem i rampelyset igennem fire årtier.

Han nåede de første stjernehøjder som forsanger i et af verdens første heavy rock-bands, Black Sabbath, og senere blev han belæsset med platinplader for sin succes som solist. Resultatet har været, at han blandt hårdrock-fans er blevet kendt som Godfather of Heavy Metal, og på grund af hans halvsatanistiske tekster har han også fået prædikatet Mørkets Prins.

I begyndelsen af årtusindet nåede hans berømmelse nye højder, da han og hans familie, fru Sharon og de ustyrlige teenageunger Kelly og Jack, spillede hovedrollerne i deres eget TV-reality-show, "The Osbournes".

Ozzy har meddelt, at hans aktive karriere er ved at være slut, men selv om han nu runder et skarpt hjørne, så bliver det ikke før, han har lavet endnu to plader. Har han sagt - og forhåbentlig kan han da huske det.

Se billeder fra Ozzy fantastiske karriere og sindssyge liv i galleriet HER.

Sponsoreret indhold