Ozzy: Jeg fortryder The Osbournes

Metalrockens gudfar har udgivet sin selvbiografi \

Metalrockens gudfar har udgivet sin selvbiografi "I Am Ozzy"

Foto: All Over

Da Ozzy Osbournes musikalske basisgruppe Black Sabbath udgav pladen "Paranoid" i 1970, kunne han hverken vide, at den kom til at give ham al den succes, en ung rockmusiker drømte om, eller, at titlen kom til at inddække hans senere sindstilstand.

Men paranoid er præcis, hvad John Michael "Ozzy" Osbourne blev, da han gennem en årrække - fra 2002-2005 var stjerne for en hel MTV-generation i "The Osbournes", hvor han og hans familie udstillede deres intimiteter og laster live i det, mange vil kalde det ultimative reality-program.

- Det var, som om jeg vandrede bevidstløs ind i en almindelig verden og vågnede op i en helt anden. Jeg fortryder, at vi lavede den serie, siger han i et interview med BBC News.

I fredags skrev han autografer i pladeforretningen HMV i London i forbindelse med udgivelsen af sin selvbiografi "I am Ozzy". En bog, der handler om hans opvækst i Birmingham, der dengang var et hul i jorden, succesen med Black Sabbath og comebacket i reality-serien "The Osbournes".
Han skriver om sine drømme som teenager:

- Enten bliver du noget stort, eller også havner du i fængsel, sagde min far til mig. Som 18-årig blev jeg fængslet første gang. Senere blev jeg noget stort.

- Min drøm var Beatles. Jeg ville være en af dem. Derfor gjorde jeg tingene på min egen måde. Det blev til Black Sabbath, sex, rock and roll og masser af stoffer.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close