Pilou besvarer kritik efter bettingreklame: Overvejer at købe sommerhus for pengene

Danskere i "Game of Thrones"

Selv om han lige nu rangerer på en imponerende ottendeplads på IMDB's liste over verdens mest populære skuespillere, er Pilou Asbæk ikke for fin til at lave reklamer. 

Skuespilleren medvirker lige nu i en reklame for bettingfirmaet bet365, og det er i følge Ekstra Bladet faldet en twitter-bruger for brystet.

- Så jeg lige Pilou Asbæk i en bettingreklame? Bliver sgu helt ked af det, tweetede han.

Pilou tog kritikken med ophøjet ro og svarede kækt:

- Det skal du ikke blive. Jeg sidder på et bjerg på Mallorca med et glas vin og overvejer at købe et sommerhus. Tak til Bet365.

Overfor avisen uddyber Asbæk, at han har søgt råd hos ældre kolleger, før han takkede ja til at medvirke i reklamen. Ifølge skuespilleren skulle flere ældre kolleger fortryde ikke at have lavet reklamer tidligere.

Det er dog ikke kun hans eget brand, han har gjort sig overvejelser omkring.

Skuespilleren, som selv har spillet poker og bettet på fodbold i mange år, fortæller til avisen, at han også har overvejet det moralske og etiske aspekt i forhold til at deltage i en bettingreklame. 

- Udover det skal jeg ikke gøre  mig til herre over andre folks skæbner, og hvad de kan styre og ikke styre. Og det er selvfølgelig beklageligt, at nogle har sværere ved at styre det end andre.

Pilou er i den grad slået igennem uden for Danmarks grænser. 

Udlandet er vild med den tidligere "Borgen"-stjerne, som lige nu hitter enormt i HBO-baskeren "Game of thrones"

Derudover har han også spillet over for Hollywood-stjernen Scarlett Johansson. Skuespillerne stiftede første gang bekendtskab med hinanden i filmen "Lucy" fra 2014, men seneste har de altså indspillet filmen "Ghost in the shell" sammen. 

Scarlett og Pilou er blevet tætte efter at have arbejdet på to filmset sammen, og Scarlett er vild med Asbæks skøre facon.

Pilou er langt fra den eneste danser, der har medvirket i fantasy-serien "Game of Thrones". Se dem alle i galleriet herunder:

Danskere i "Game of Thrones"

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close