”Løves” hårde fortid: Overvejede at tage sit eget liv

Christian Stadil, Jesper Buch, Jan Dal Lehrmann, Mia Wagner og Peter Warnøe er investorer i \

Christian Stadil, Jesper Buch, Jan Dal Lehrmann, Mia Wagner og Peter Warnøe er investorer i "Løvens Hule".

(Foto: DR/Per Arnesen)

Iført skarpsiddende jakkesæt og med et job som øverste direktør – CEO – for Freeway-koncernen har 40-årige Mia Wagner en karriere, der kører på skinner.

Men den 40-årige jurist, der er en af de nye løver i DR-programmet ”Løvens Hule”, har ikke altid haft det godt.

For fem år siden var den succesrige kvinde så alvorlig ramt af stress, at hun overvejede at tage sit eget liv.

Det fortæller hun i et interview med DR.

Mia Wagner var for fem år siden partner i en advokatvirksomhed, og hun boede alene i en stor villa med sine to døtre. Eksmanden boede i Aarhus og havde børnene hver anden weekend.

Selv om tegnene på stress var tydelige, fortsatte Mia Wagner med at tage på arbejde hver dag – til trods for, at hun havde hyletoner for ørerne og næsten ikke kunne læse.

Mia Wagner holdt til presset i et år. En dag sagde kroppen simpelthen stop.

Artiklen fortsætter under billedet...

Christian Stadil, Jesper Buch, Jan Dal Lehrmann, Mia Wagner og Peter Warnøe er investorer i \

Christian Stadil, Jesper Buch, Jan Dal Lehrmann, Mia Wagner og Peter Warnøe er investorer i "Løvens Hule". Foto: Per Arnesen/DR

- En dag holdt jeg på p-pladsen uden for mit kontor og kunne ikke gå ud af bilen. Jeg kunne simpelthen ikke flytte mig, fortæller Mia Wagner i interviewet med DR og tilføjer, at en sekretær ilede ud og hjalp hende.

Mia Wagner husker ikke selv, hvordan hun kom hjem den dag. Men de følgende dage fortsatte hun med at tage arbejde, selv om hendes krop tydeligvis forsøgte at fortælle hende, at hun ikke kunne klare mere.

Til sidst indså hun, at en sygemelding var eneste udvej.

Og derhjemme opdagede den før så energiske kvinde, at selv dagligdagsting som dét at gå i bad, tage tøj på eller handle i Netto blev nærmest umuligt.

- Jeg kunne ingenting. Jeg kunne ikke klokken. Jeg kunne ikke engang tage tøj på. Jeg sad på badeværelset og tænkte: 'Hvad skal jeg? Jeg skal i bad, men hvordan gør man det?' Det vidste jeg ikke – så galt var det, fortæller Mia Wagner til DR og tilføjer, at hun kom så langt ud, at hun overvejede at tage sit eget liv.

- Jeg tænkte flere gange: 'Skal jeg ikke bare køre over i den anden vejbane og få det her overstået.' Så langt nede var jeg. Jeg havde trodset mig selv og ignoreret mine egne behov fuldstændigt for at kunne følge med i det her tempo, siger Mia Wagner.

Det tog ni måneder, før hun langsomt kom tilbage til livet.

I dag går Mia Wagner meget op i, at hun og hendes egne medarbejdere ikke bliver ramt af stress.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close