Outlandish går i opløsning

Outlandish har efter 20 år sammen valgt at gå hver til sit.

Outlandish har efter 20 år sammen valgt at gå hver til sit.

Foto: All Over

Popgruppen Outlandish har valgt at gå fra hinanden, det skriver de tre gutter på Facebook

- Det er tid for os at komme videre. Vi har været velsignet med en 20 år lang og smuk karriere. Vi har mødt så mange mennesker, været så mange steder, og oplevet så meget, skriver Lenny, Waqas og Isam i deres besked til deres mere end 400.000 Facebook-fans. 

- Vi var tre drenge fra forstaden med drømmen om at erobre verden, og ærligt, så har vi opnået meget mere end det. Den mængde af kærlighed og respekt vi har mødt som mennesker og artister overstråler enhver award, du kan vinde, og alle de penge, du kan tjene, skriver drengene ligeledes i opslaet. 

Artiklen fortsætter efter Facebook-opslaget 

Selvom bandet nu har taget beslutningen om, at de ikke længere skal spille sammen, så er det ikke første gang, at tanken har været forbi.

Allerede for otte år siden, i 2009, fortalte de nemlig, at de var tæt på at gå fra hinanden. 

- Men heldigvis fik vi et wake up-call og talte ud om tingene, inden det var for sent. På den nye plade har vi genfundet hinanden og den livsglæde, der drev os frem til at begynde med, fortalte Lenny Martinez den gang i forbindelse med udgivelsen af et nyt album.

Men nu otte år efter, at fandt ud af tingene, er det altså slut. 

- I vores hjerter ved vi bare, at det er tid for os til at lægge bandet i graven. 20 år er lang tid, og vi føler, at vi ikke har mere at give til Outlandish, så i stedet for at blive ved bare for at blive ved, og ikke give jer det bedste, vi kan give, så er det bedre at stoppe, skriver drengene i deres Facebook-opslag. 

Outlandish står blandt andet bag sange som "Aicha", "Look into my eyes" og "I only ask of God".

I hælene på Julias Moon og Ulige Numre
Drengene i Outlandish er ikke den første populære popgruppe, der går fra hinanden i løbet af den seneste tid. I marts gik gruppen Ulige Numre fra hinanden
 
- Det har været en tid vi alle 5 vil se tilbage på med stor glæde, men alting kommer til en ende og Ulige Numre skal ikke spille musikken sammen længere, skrev drengene fra Ulige Numre på Facebook. 
 
 
- Tiden er inde til noget nyt, derfor stopper Julias Moon. Uendeligt tak til alle jer der har hjulpet, støttet, lyttet, danset og sunget med, det har været et uforglemmeligt kapitel i vores liv. Nu starter der et nyt, skriver Louis og Oliver på Facebook. 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close