Nyheder20. november 2009

Oprah: Så stopper festen

Talkshowdronningen slutter på toppen og lukker sit superpopulære program
Der venter en spændende fremtid for den stenrige amerikaner
Der venter en spændende fremtid for den stenrige amerikaner
 Foto: All Over

Utallige superstjerner har grædt ud i Oprah Winfreys berømte sofa, og den absolutte talkshowdronning har gjort det til en eftertragtet ære for selv de største berømtheder at få lov til at besøge hende i studiet.

Men nu slutter det. Den 9. september 2011 løber det absolut sidste program over skærmen til mange amerikaneres store fortrydelse.

Den 55-årige superkvinde har haft sit berømte program i hele 25 sæsoner, men nu trækker hun altså stikket - en æra er slut.

Fremtiden

Men bare fordi hun ikke længere skal stå i spidsen for sit eget talkshow, har hun bestemt ikke tænkt sig at gå på pension. Som nummer 45 på magasinet Forbes' liste over mest magtfulde mennesker dropper man nemlig ikke bare sin gerning.

Oprah har stadig sit eget magazin, radioprogram, og snart er hun den lykkelige ejer af sin helt egen TV-kanal. OWN - Oprah Winfrey Network - har netop skrevet kontrakt med Discovery Communications, så hun forlader slet ikke TV-branchen.

Ud over at være en celeber gæst på den røde løber bruger millionøsen også masser af tid og penge på velgørenhed. Hun har blandt andet sin helt egen pigeskole i Sydafrika og er berømt for at forkæle sine mange hundrede ansatte med eksotiske rejser og dyre gaver.

Sponsoreret indhold