Nyheder12. september 2008

Onslow og Herr Flick: Vælter København

De to engelske komedie-ikoner er i Danmark, og du har chancen for at møde dem
Sådan ser de ud i dag "Onslow" er 64 år mens "Herr Flick" er ti år yngre
Sådan ser de ud i dag "Onslow" er 64 år mens "Herr Flick" er ti år yngre
 Foto: Thomas Laursen

Lørdag formiddag (13. september) skriver de to engelske skuespillere Geoffrey Hughes og Richard Gibson - bedre kendt som henholdsvis netundertrøje-ikonet Onslow fra "Fint skal det være" og Gestapo-officeren Herr Flick fra "Allo Allo", autografer i Københavnsområdet.

Du kan møde de to kultfigurer i Bilka i Fields fra klokken 11-13 og i Kvickly Xtra i City 2 fra klokken 14-16, hvor de vil signere DVD-boksen "Best of British", som indeholder de to populære serier.

Det er ikke kun serierne, der er populære. Skuespillerne bag kultfigurerne vækker i hvert fald jubel i de Københavnske gader. Det vidner en tur gennem Nyhavn om. Den medførte nemlig tilråb og skålen - specielt efter "Onslow".

- Jeg bliver genkendt hele tiden. Folk kommer op og siger fx. "min kone elsker dig. Jeg bliver nødt til at fortælle dig, hvor glad du har gjort hende", griner Onslow.
- Jeg er aldrig rigtig blevet genkendt - så jeg er møgmisundelig, sukker "Herr Flick" med et smil og et engelsk glimt i øjet.

Genkendelsen og tilråbene har de to lune englændere dog ikke det mindste imod.

- Jeg har det fint med det. Hvis jeg får for meget, kan jeg jo bare gemme mig lidt væk, siger 64-årige Onslow, som har været skuespiller i over 40 år og derfor har prøvet lidt af hvert.

Komedie-duoen er i København weekenden over og vender søndag tilbage til England.

Sponsoreret indhold