Nyheder16. maj 2023

OnlyFans-profiler fældet af SKAT: Skal betale millioner tilbage

I alt er 26 norske OnlyFans-profiler blevet gransket af Skattestyrelsen i Norge
18 norske OnlyFans-profiler risikerer nu kæmpe bøder.
18 norske OnlyFans-profiler risikerer nu kæmpe bøder.
 Foto: Lionel Bonaventure/AFP/Ritzau Scanpix

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

Flere nordmænd skal muligvis op med den store pengepung.

For Skattestyrelsen i Norge har gennemført en kontrol af 26 norske OnlyFans-profiler i perioden fra 2019 til 2021, og nu viser det sig, at hammeren falder for 18 nordmænd.

Det skriver VG.

- 18 personer viser sig at have en ret stor omsætning, som slet ikke er opgivet til Skattestyrelsen, fortæller Odd Woxholt, der er divisionsdirektør i Skattestyrelsen i Norge.

Mediet skriver, at der er tale om sager fra et par hundrede tusinde til flere millioner norske kroner per person. I alt er der en omsætning på 22,1 millioner norske kroner, som ikke er opgivet til Skattestyrelsen.

Det svarer til over 14 millioner danske kroner.

Divisionsdirektøren oplyser, at sagerne primært omhandler yngre kvinder, og for de i alt 18 personer vil der være konsekvenser eller sanktioner.

Afsluttende siger Odd Woxholt, at de 18 anmedelser ender med en afgørelse om tilægsskat, forhøjet merskat og i enkelte tilfælde en politianmeldelse.

De 18 nordmænd har dog mulighed for at klage, når der på et tidspunkt kommer en afgørelse. I skrivende stund vides det ikke, hvornår den pågældende afgørelse lander.

Sponsoreret indhold