Nyheder 26. september 2009

Oliver Bjerrehuus: Klam teenager

Modellens omgang med hygiejne havde nær sat Asger Aamund og Suzanne Bjerrehuus' forhold på spil
Oliver Bjerrehuus var ikke ligefrem Asger Aamunds kop te, da han var teenager
Oliver Bjerrehuus var ikke ligefrem Asger Aamunds kop te, da han var teenager
Foto: Michael Medgyesi

I næste uge udkommer bogen "Aamund - om enspænderen, livsværket og familien", som i al sin enkelthed handler om erhvervsmanden Asger Aamund og hans liv - blandt andet som bonusfar til Oliver Bjerrehuus, og det har ikke altid været lutter lagkage.

Specielt som teenager har Oliver givet Asger Aamund mere end et enkelt gråt hår i hovedet. Det afslører Suzanne Bjerrehuus i bogen.

- Når især drengebørn begynder at få bumser, lugte, og hvad de nu ellers gør, så tror jeg faktisk, at Asger finder dem lidt ulækre, siger Suzanne Bjerrehuus, som mødte sin mand, da hendes søn var 12 år gammel.

I teenageårene opstod der så voldsomme gnidninger mellem erhvervsmanden og hans papsøn, at han simpelthen valgte at få installeret et separat badeværelse til Oliver. Fordi han ikke kunne holde ud at "dele badeværelse med Oliver og alle hans lavkriminelle venner, som han kalder det", lyder det i bogen ifølge B.T.

Skænderierne omkring Oliver havde nær sat en stopper for forholdet mellem Suzanne og Asger.

- Når vi kunne komme igennem det, så kan vi klare alt i vores forhold, siger Suzanne Bjerrehuus i bogen.

I dag har Asger og Oliver dog intet problem med hinanden eller hinandens hygiejne - muligvis fordi de ikke længere deler samme tag.

Sponsoreret indhold