Nyheder12. juli 2013

Oliver Bjerrehuus: Hun hedder lillefis

Modellen, der netop er blevet far for tredje gang, har 20 navne til datteren
Af af
Den lille familie har udvidet med endnu en pige
Den lille familie har udvidet med endnu en pige
 Foto: All OverOliver Bjerrehuus gør sit for at føre slægten videre. I nat fødte on/off-kæresten Gunnvør en datter, der dermed bliver modellens tredje barm. Sammen har parret Sigga på tre, og så har Oliver sønnen Oscar på 12 med ekskæresten Anna von Lindholm.

Måske er det alle de arvinger, der efterhånden gør det svært at finde et navn til det nye skud på stammen:

- Vi har ikke besluttet os endnu, vi har 20 navne, der er oppe, men vi har det sådan lidt begge to, at vi skal lige se og føle lidt med det og prøve og se om navnet passer inden vi beslutter os. Vi kalder hende lille eller lillefis eller mulle, fortæller Oliver til seoghør.dk om datteren, der har en god vægt:

- Så kom hun til verden. Hun er lille og smuk. Hun vejer 3400 gram og er 49 centimeter lang, oplyser en lykkelig Oliver til Ekstra Bladet.dk.

Selvom Charlatanen har været med til et par fødsel, blev han alligevel rørt.

- Hun er meget dejlig. Jeg kan ikke lade være med at fælde en tåre, når jeg ligger og kigger på hende. Jeg er meget glad og megastolt, oplyser han til ekstrabladet.dk.

Oliver amok på kæresten

Oliver fortæller, at fødslen gik hurtigt og effektivt:

- Vi tjekkede ind klokken 22 torsdag aften og det var klokken halv et, og så var vi hjemme klokken fire. Det gik virkelig godt, og vi havde en super jordmoder, siger Oliver.

Se hvem, der også lige er blevet mor

Gunvør er allerede på toppen:

- Mor er skidefrisk og springer rundt på tå, fortæller han.


Sponsoreret indhold