Nyheder23. december 2013

Oliver Bjerrehuus første planlagte jul

Det plejer ikke at gå stille for sig i drengerøvens liv, men i år skal han fejre en fredelig familiejul
Af af
Det er julestemning hos Oliver og Gunnvør
Det er julestemning hos Oliver og Gunnvør
 Foto: All OverOliver Bjerrehuus runder snart de 40 år, og selvom den hotte model stadig er en vildbasse, skal han alligevel i år holde en mere rolig og voksen jul, end han plejer.

- Jeg har for første gang i mit liv planlagt jul. Det hører med til det med at blive voksen, at man kan sætte sig selv lidt til side og tage ansvar. Vi skal holde jul hjemme hos Gunnvør med hendes far og storesøster, vores to piger og deres fætre og Oscar. Det bliver rigtig hyggeligt, og det er første gang, jeg føler, jeg har haft benene på jorden herhjemme til jul.

Oliver Bjerrehuus deprimeret jul

Foruden Oscar på 12 år, som Oliver har sammen med sin ekskæreste Anna von Lindholm, har han også de to døtre Sigga på tre år og Talula på fem måneder med Gunnvør Dalsgaard. Selvom de to stadig er kærester, har de valgt at bo hver for sig for at få deres forhold til at fungere.

Det er ikke kun drengerøvens kærester, der kender til hans kaotiske og uorganiserede sind. Det gør hans søn også.

- De sidste år har jeg siddet og åbnet julegaver med Oscar i min Renault Clio. Det har været nogle fede juleaftener, men de har været totalt uorganiserede, og jeg har siddet på grådens rand og sagt, "nåh, vi skal sgu da også have gaver" og så har vi siddet og pakket dem ud i en fucking bil, fortæller han med frustration i stemmen.

Olivers jul på hospitalet

- Når en familie ikke er fuldstændig efter bogen, så er det en udfordring, når man står med unger, man har med én, og man er sammen med en ny. Det er der, det går op for en, at det er helt fucked up. Enten må man glæde sig over, at der er så mange muligheder i verden, ellers kan man gå ned over det og tænke, "hvorfor kan jeg ikke bare holde jul med min mor og far og mine unger?"Det er på den tid af året, man bliver mindet om det, og jeg tror også, det er derfor, de laver juleøllene lidt stærkere end de almindelige, så man kan drukne eller smøre sine sorger, siger Oliver eftertænksomt.

I næste udgave af SE og HØR kan du læse et stort interview med Oliver Bjerrehuus, der snart flytter ind i Big Brother-huset.

Sponsoreret indhold