Nyheder23. oktober 2013

Oliver Bjerrehuus: Deltager i Big Brother

Den flotte model skal bo i det berygtede hus, når programmet skydes i gang i 2014
Af af
Oliver Bjerrehuus flytter ind i det berygtede hus
Oliver Bjerrehuus flytter ind i det berygtede hus
 Foto: Dan Mariegaard



"Big Brother"-huset har haft besøg af mange kendisser i tidens løb. Morten Messerschmidt og Liselotte Lohmann har boet der, og når den nye sæson bliver sendt i 2014, får deltagerne noget meget pænt at kigge på. Modellen Oliver Bjerrehuus flytter nemlig ind i huset, hvor 24 timers overvågning hver eneste dag er en selvfølge. Og hvis det ikke er nok for dig at se Oliver på skærmen, tilbyder TV-stationen dig muligheden for at bo sammen med ham:

Oliver Bjerrehuus: Hun hedder lillefis

- Han har delt sine inderste hemmeligheder med de danske seere. Nu er det din tur til at vise Oliver Bjerrehuus, hvad du gemmer på - og hvor god du er til at holde på en hemmelighed. Men først skal du kunne overbevise om, hvorfor lige præcis du skal flytte ind i Big Brother-huset hos Oliver Bjerrehuus; et hus hvor den i 2014 står på "Hemmeligheder og løgne", skriver SBS Discovery i en pressemeddelse.

Bjerrehuus: Alvorligt skadet


Deltagerne er endnu ikke fundet, men Oliver har en klar forventning til sine kommende roomies.

- Vi gemmer alle på hemmeligheder. Nogen er små, nogen er så store, at vi aldrig har delt dem med nogen. Hvad er din hemmelighed, og vil du dele den med mig og seerne? Tør du sætte den i spil - og kan du holde facaden, når det kommer rigtig tæt på? Så kan det være vi ses i Big Brother-huset i 2014, siger han.


Sponsoreret indhold