Nyheder20. juni 2011

Ole Stephensen: Vejen til en mands …

Vil man sikre sig den tidligere TV-værts stemme ved næste valg, så giv ham et godt måltid
Karen Jespersen har fundet vejen til Ole Stephensens hjerte med thai-fiskefrikadeller og agurkesalat
Karen Jespersen har fundet vejen til Ole Stephensens hjerte med thai-fiskefrikadeller og agurkesalat
 Foto: Claus Poulsen

Politikerne kan godt droppe valgflæsket og i stedet diske op med et ægte måltid, hvis de vil sikre sig Ole Stephensens kryds ved deres navn til næste valg.

Han lader sig nemlig nemt forføre, når politikere disker op med deres kulinariske tryllerier i køkkenet.

- Det er jo fantastisk søde og gæstfri mennesker. Faktisk går jeg altid derfra fast overbevist om, at jeg vil stemme på netop den politiker næste gang. Altså lige indtil jeg har spist en anden politikers mad, for så er det selvfølgelig den person, som er den eneste ene, fortæller han muntert, da han er nået til Venstres Karen Jespersen i hendes hus i Dragør.

Den tidligere Go'morgen Danmark-vært er i gang med at lave hele 2 kogebøger med 14 forskellige politikeres lækre opskrifter.

Karen Jespersen har inviteret ham indenfor i huset i Dragør og serverer thailandske fiskefrikadeller, jasminris og agurkesalat med sød chilisauce.

- Jeg er vild med chili. Det og så ingefær og hvidløg er næsten fast ingrediens i al min mad, afslører hun om sine gastronomiske præferencer.

Og skulle man stile efter at spise korrekt i overensstemmelse med sin politiske overbevisning, så bliver det ingen sag. Projektet ender nemlig med 2 forskellige kogebøger. En rød og en blå.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c2aeeca04fb943ae825651f6c987df0d.jpg


Karen Jespersen har hentet inspiration i det thailandske køkken til sit bidrag til politiker-kogebogen. Hun kommer naturligvis til at optræde i den blå udgave (Foto: Claus Poulsen)

Sponsoreret indhold