Ole Stephensen: Det nye morgen-TV er helt go’nat

Mange seere savner Ole Stephensen til morgenkaffen

Mange seere savner Ole Stephensen til morgenkaffen

Foto: All Over

Programmet "Go' morgen Danmark" har fået nyt studie, nye værter og nyt indhold, hvilket har fået mange trofaste seere op af sovesofaen for at tilkendegive deres utilfredshed.

Nu får kritikerne opbakning fra den forhenværende morgenvært Ole Stephensen, som ikke er det mindste imponeret over det nye koncept.

- Jeg synes mere og mere, at det minder om et elektronisk ugeblad. Der mangler for eksempel de politiske interview, som vi havde før, siger han til Ekstra Bladet.

Ole er sjovt nok en direkte årsag til seernes utilfredshed, fordi de savner ham til morgenkaffen.

- Jeg er da glad for at høre, at seerne savner mig. Jeg savner også dem. Det var ikke mit valg, men TV2's ledelse ønskede at stoppe det gamle program for at skabe fornyelse. Jeg ser nu ikke ret meget fornyelse. Jeg synes bare, det er dårligere end det gamle, udtaler Ole.

Selv om programmet er blevet sablet ned, er seertallet steget med omkring 20 % efter nytår, hvilket meget sandsynligt skyldes, at TV2 har reklameret massivt for det nye program.

- Det ville da have været rart, hvis vi også havde fået en kæmpe markedsføringskampagne i min tid, lyder det.

Selv om Stephensen savner den hyggelige melodi af Bent Fabricius-Bjerre, kan dog også finde enkelte positive sider af det nye "Go' morgen Danmark".

- Studiet er stort og flot. Men jeg forstår ikke, hvorfor det skal være fyldt med stuebirk, slutter han grinende.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close