Ole Henriksen: Fejrer 25 års kærlighed

Laurence og Ole Henriksen fejrede 25-års dag med kage hjemme hos mor

Laurence og Ole Henriksen fejrede 25-års dag med kage hjemme hos mor

Foto: Betina Fleron

Kagen er sød og god, og humøret er højt. Den 58-årige skønhedsguru var i sit es, da han for nylig var hjemme hos familien i Nibe, hvor han er vokset op.

Med sig havde han nemlig sit livs kærlighed Laurence. De er gift nu, men det var ikke bryllupsdatoen, der blev fejret, men derimod at det var 25-års dagen for deres første møde.

25 år, som ikke altid har været lette for Laurence, kan man læse i Ole Henriksens bog "Et ærligt liv". For mens Ole havde travlt med sig selv, sin karriere og sine mange rejser, sad Laurence hjemme i al den Hollywoodske luksus og følte sig ensom og forladt.

I dag er der kommet nye boller på suppen, og Laurence er ofte med, når Ole rejser udenbys. Især når rejsen går til Danmark og hjem til mor og svigermor i det nordjyske.

Her blev den glædelige begivenhed fejret med alt godt til den søde tand samt en ordentlig kage, som Ole ikke var sen til at udnævne til sin og Laurences 25-årsdagskage.

Dermed slutter den uofficielle "sølvbryllupsfejring" imidlertid ikke. Når Ole er færdig med sin tour de Danmark i forbindelse med promoveringen af sin bog, tager parret på en rigtig romantisk ferie sammen i byernes by Paris.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close