Nyheder4. marts 2009

Ole Henriksen: Far ligger for døden

Creme-kongen har sagt et gribende farvel til sin syge far, der ikke længere kan genkende ham
Oles Henriksen har selv haft cancer tæt inde på livet. (Foto: All Over)
Oles Henriksen har selv haft cancer tæt inde på livet. (Foto: All Over)
 Foto: All Over

Skønhedsguruen har i 15 år måttet se sin far blive mere og mere syg af alzheimers. I dag er han 83 år og har boet på plejehjem i 4 år.

- Jeg tror, jeg oplevede de første tegn på sygdommen, da han og mor besøgte Laurence og mig i Los Angeles for 15 år siden. Han kunne ikke finde rundt og blev meget forvirret. Jeg husker, at jeg hjalp ham inde i bruseren, og så gik han fuldstændig i panik og blev vild. Det var chokerende, fortæller Ole til Her & Nu.

Efter det har Ole Henriksen set, hvordan det kun er gået ned af bakke med faderen. Det har især været hårdt for Oles mor, Anni, for faderen Henrik er også blevet voldelig i takt med, at sygdommen er blevet værre. Han begyndte at beskylde moderen for utroskab og tyveri og slog hende også.

- Det er hårdt at se ens far blive sådan. Far har altid været en sød, kærlig og sjov mand, der aldrig nogen sinde har lagt hånd på nogen. Det vil jeg huske ham for - og ikke for det, jeg ser, når jeg kommer på plejehjemmet, siger Ole, der har sagt farvel til sin far, der ikke længere kan tale eller gå.

Sponsoreret indhold