Nyheder13. december 2009

Ole Ernst: Øjenbrynene skal klippes

Skuespilleren overvejer kraftigt at få styr på de grå duske, der nærmest er blevet hans varemærke
Ole Ernst ved ikke, hvordan han skal få styr på sine øjenbryn
Ole Ernst ved ikke, hvordan han skal få styr på sine øjenbryn
 Foto: Claus Poulsen

Hvis folk tror, at Ole Ernst ikke er klar over, at hans kraftige hårvækst over øjnene er lidt ud over det sædvanlige, tager de alvorligt fejl.

Den 70-årige skuespiller er meget opmærksom på sine voldsomme øjenbryn, og hvis han ikke selv skænker dem en tanke, bliver han mindet om dem af andre.

- Mange spørger til mine øjenbryn, om det er blevet et image, men jeg har aldrig spekuleret på dem på den måde. De vokser bare, konstaterer Ole Ernst i et interview med Berlingske Tidende.

Utroligt lange

Faktisk vokser Ole Ernsts øjenbryn så meget, at han har opgivet at holde dem i ave.

- Min datter har engang kunnet trække et af hårene ned til min hage, praler skuespilleren, som er begyndt at overveje at trimme de velvoksne bryn.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/kendte-dk09/december/oleernstbryntekst-jpg.jpg- Nogle gange tænker jeg også, når jeg kigger på mig selv, at jeg nok må få klippet de øjenbryn, lyder det fra skuespilleren, som samtidig afslører, at han før har forsøgt at få bugt med dem.

- Jeg har fjernet dem et par gange, men hver gang er de bare vokset ud dobbelt så hurtigt. De vil være sådan, det må man så acceptere, siger Ole Ernst.

Og selv om Ole Ernst er indehaver af Danmarks mest omtalte øjenbryn, og oven i købet kan trække et enkelt hår helt ned til sin egen hage, er de langtfra de længste - i hvert fald ikke på verdensplan.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/kendte-dk09/december/longest-eyebrowernst-png.jpgIfølge Guinness Rekordbog 2010 sidder verdens længste øjenbrynshår på japanske Toshie Kawakami og måler hele 15,1 centimeter.Sponsoreret indhold