Nyheder9. februar 2008

OLA RAPACE: FORFULGT AF RYGTER

Den svenske skuespiller afviser beskyldninger om skilsmisse og stofmisbrug. Han omgås ikke sine kolleger privat, da stemningen er præget af misundelse, og det orker han ikke
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/ola-stort-jpg.jpg

I kølvandet på berømmelsen kan der opstå onde rygter. Det har den 35-årige svenske skuespiller Ola Rapace måttet sande. Et af rygterne gik på, at han skulle skilles fra sin skuespillerfrue, Noomi og deres to børn, syvårige Line og Lev på tre år. I et andet rygte hed det sig, at han skulle være tynget af et stofmisbrug.

- Men skuespilleren, der er aktuel som Anna Pihls kæreste Daniel i TV2's populære kriminalserie, afviser det hele.

- Vi bor stadig sammen i lejligheden i Stockholm. Min kone og jeg har travlt med hver vores arbejdsopgaver, så derfor er vi sjældent hjemme samtidig, forklarer han til den svenske avis Aftonbladet.

Og han fortsætter: - Hvis det er stofmisbrug at tage snus og ryge cigaretter - ja, så kan jeg bekræfte det.
Jeg har oplevet, at folk bliver forargede over lugten af røgen fra en joint. Det er sgu for snerpet, mener Ola Rapace.

Iltert temperament
Den svenske skuespiller er kendt for sit iltre temperament. Han er ikke typen, som brænder inde med følelserne. Den adfærd giver nogle gange bagslag.

- Et hurtigt skænderi til at rense luften er langt at foretrække frem for bagtalelse og knive i ryggen, siger han videre.

Han arbejder intenst med store som små opgaver på film og teater.

- Jeg er så djævelsk seriøs med mine roller, og det kommer nogle gange til at gå ud over kollegerne, hvis de sover i timen. Så måske er jeg lidt svær at arbejde sammen med, erkender Ola Rapace, som ikke omgås sine kolleger privat.

- Nej, der er så meget misundelse skuespillerne imellem, så det orker jeg ikke.
- Er du ofte sur derhjemme?
- Jeg har boet en del år i Frankrig, så jeg har tillagt mig et sydeuropæisk temperament. Heldigvis minder min kone og jeg om hinanden på det punkt. Hun siger også tingene lige ud.

Læs mere i ugens SE og HØR

Sponsoreret indhold