Nyheder 7. februar 2022

OL-billede lækket: Fy for...

Bliver man testet positiv under det igangværende OL i Beijing, ender man på et isolationshotel – og skal man tro et lækket billede, er det ikke lækker mad, der bliver serveret
(Foto: MEGA)

Lige nu dyster sportsfolk fra hele verden i de legendariske OL-lege i Beijing.

Men ligesom mange steder i verden bliver sportsbegivenheden også løbende ramt af coronatilfælde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De sportsfolk, der testes positiv for COVID-19, bliver isoleret på et isolationshotel, og forholdene er ifølge flere ikke acceptable.

Det skriver blandt andre non-profitmediet npr.org.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Der er strenge regler - og meget dårlig mad - hvis man tester positiv under OL i Beijing. Foto: MEGA

Sportsfolk fra Tyskland, Belgien og Rusland er nogle af dem, der har kritiseret forholdene, hvor de isolerede sportsfolk blandt andet ikke altid har adgang til internet eller træningsforhold.

Desuden er der nu blevet lækket billeder af noget mad, der tilsyneladende er dét, som de isolerede sportsfolk kan blive tilbudt.

Maden består tilsyneladende af en lille portion pasta samt kartofler og udkogt kylling. Billedet blev for kort tid siden delt på Reddit, hvor over 5.000 allerede har kommenteret måltidet, som bliver kaldt både ”ulækkert og klamt”.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Reddit)

Det er angiveligt et måltid som dette, at de coronasmittede OL-deltagere kan mætte sig i. Indbydende er det langt fra. Foto: Reddit

Det er uvist, hvor mange der er i coronaisolation lige nu under OL.

Det er et krav, at alle i "OL-boblen" bliver testet hver dag. Desuden har det været et krav, at sportsfolkene og teamet bag var færdigvaccineret.

Er deltagerne ikke det, skal de have en lægeerklæring på, at man har fået en medicinsk undtagelse. Har man det, skal man dog 21 dage i karantæne, når man ankommer til Kina.

De Olympiske Lege blev skudt i gang 5. februar.

Det er anden gang, at den kinesiske by er vært for de olympiske lege. Beijing var også været under sommer-OL i 2008.

Sponsoreret indhold