Nyheder30. juli 2009

Oh No Ono: Hitter på nettet

Videoen til nummeret ”Swim” oser af erotik og våde drengedrømme og er mest set på amerikansk hitliste
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/juli/oh-no-ono-jpg.jpg
 Foto: All Over

Frit udsyn til sygeplejerskers blonde-bh'er, stramtsiddende nylonstrømper og opslidsede kjoler er, hvad der rammer drengen, der er hovedrollehaveren i videoen til den danske, alternative rockgruppe Oh No Onos seneste video.

Netop den os af erotik og våde drengedrømme er åbenbart noget, amerikanerne kan lide. I alle tilfælde er videoen til nummeret "Swim" røget til tops over there. Nærmere bestemt på hjemmesiden pitchfork.com.

Det er instruktøren Adam Hashemi, der står bag gruppens seneste video.

Han har tidligere lavet reklamer og videoer, eksempelvis for Jokeren ("Gravøl"), og om den seneste video siger han på gaffa.dk:

- Videoen er løst baseret på noget, som hændte mig, da jeg var 3 år gammel, da jeg så en sygeplejerske falde om og dø af et hjerteanfald. Mit allerførste minde. Men kernen af ideen handler om et barns første møde med en seksuel oplevelse og den dårlige samvittighed, det medfører - og om hvordan sex og død går hånd i hånd på mystisk vis. Den idé og dens langsomme tempo synes jeg går godt med stemningen i "Swim".

Bandet optræder ikke i videoen, men det gør blandt andre Susanne Breuning som en af de mange sygeplejersker, der blotter sig.
Videoen topper for øvrigt Pitchforks liste foran navne som MGMT, Fever Ray, Björk og Bob Dylan.

Sponsoreret indhold