Nyheder11. oktober 2015

SE BILLEDET: Oh Land viser baby-bulen frem

Sangerinden Oh Land kan ikke længere skjule, at hun venter sit første barn med kunstnermanden Eske Kath
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-17433.jpg
 All Over Press

I hele fem måneder har Oh Land skjult sin søde hemmelighed om, at hun er gravid med sit første barn, men onsdag afslørede den 30-årige danske sangstjerne, at hun er i lykkelige omstændigheder med kunstnergemalen Eske Kath, da hun delte et billede af en sparkedragt på de sociale medier.

- Det begynder at blive lidt svært at skjule, Oh Land-baby møder verden om cirka fire måneder, skrev "Speak Out Now"-stjernen i et opslag, som hun delte på både Instagram, Facebook og Twitter.

Lørdag aften postede Oh Land endnu et foto, men denne gang af sig selv, hvor hun iført storblomstret kjole kærligt og storsmilende holder hånden på sin spirende baby-bule.

- Vi er begge klar til "Voice" i aften. Vi lytter med alle fire ører, skrev den populære sangerinde, inden hun skulle være coach i kvartfinalen på "Voice Junior", der blev sendt live på TV2 lørdag aften.

Oh Land, hvis borgerlige navn er Nanna Øland Fabricius, giftede sig med Eske Kath i sommeren 2013 efter mange års forhold.

- Pludselig kom den her høje, flotte mand ind iført blå regnfrakke og høj hat. Der var lidt H.C. Andersen over ham - det var, som om han var fra en anden tid, og jeg husker, at jeg tænkte, det var den flotteste mand, jeg nogensinde har set.

- "Ham bliver jeg bare nødt til at sige hej til." Jeg føler, jeg bliver et bedre menneske af at være sammen med ham, sagde Oh Land blandt andet om Kath i et interview med Alt for damerne i september 2013.

Ud over "Voice Junior" kan Oh Land også ses i musikfortolknings-programmet "Toppen af poppen", som ruller over skærmen for sidste gang søndag på TV2.

Se det søde billede her:

The two of us are ready for @voicetv2 tonight! We are gonna listen with all 4 ears dress and pumps by @peterjensenltd #peterjensen

Et billede slået op af OH LAND (@ohlandmusic) den

10. Okt 2015 kl. 10:51 PDT

Sponsoreret indhold